Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-634060350
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Matt Damon és ritkán látható felesége, Luciana nyilvános szereplésen jelent meg egy vörös szőnyeges eseményen. A színész és kedvese három lányukkal, a 16 éves Isabellával, a 14 éves Giaval és a 12 éves Stellával volt látható legújabb filmje, az AIR hétfő esti Los Angeles-i premierjén.

  Az április 6-án megjelenő film történetében feltárja az akkor még újonc Michael Jordan és a Nike kosárlabda részlege közötti nagyszabású partnerséget, amely az Air Jordan márkával forradalmasította a sport és a divat világát. A filmsztár az alkotásban régi barátja és gyakori munkatársa, Ben Affleck oldalán fog játszani, aki a filmet is rendezte.

 • Nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben még nem kell búcsút mondanunk a John Wick-franchisenak, hiszen egyes értesülések szerint további filmek is tervben vannak.

  GettyImages-1474940869
  Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

  Keanu Reeves népszerűsége továbbra is töretlen, sőt, a John Wick 4. részére mondhatni soha nem látott magasságokba emelkedett. A világ kedvenc bérgyilkosaként a rajongók újra és újra szívesen látnák szerepelni a vásznon, ezért a Lionsgate stúdió még nem akar búcsút inteni a filmsorozatnak. Joe Drake, a cégcsoport elnöke annyira megörült a hírnek, hogy a negyedik felvonás 137 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, hogy el sem tudja képzelni azt, hogy vége szakadjon a szériának.

  A 4. fejezet a Rotten Tomatoes-on jelenleg több mint kétszáz kritika után 95 százalékos értékelést ért el, ezzel a franchise legjobbra értékelt filmje lett. Azt egyelőre nem lehet biztosra tudni, hogy folytatás vagy spinoff van-e készülőben, mindenesetre várhatóan nagyobb megújulás fog bekövetkezni a John Wick univerzumban.

  (via Ladbible)

 • A kis Amelia Ling megmentette idős szomszédja, Maureen Franklin életét, miután az otthonában váratlanul összeesett. A 11 éves lány meglátta, hogy a 74 éves nő otthonában égnek a fények: az idős nő elesett, és három napja a földön hevert, mert nem tudott mozogni.

  Amelia és Maureen korábban is beszélgettek már a lépcsőházban, így a fiatal lány benézett az ablakon, és meglátta az asszony papucsos lábát a padlón heverni. Rögtön hazarohantak barátaival, és riasztották az édesapját, a 40 éves Craig Linget, majd visszatértek a lakásba, és kénytelenek voltak betörni, miután az asszony segélykiáltásait hallották. A mentősök megerősítették, hogy a figyelmes kislánynak köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. A képen a megmentő és a megmentett látható, ahogy először találkoznak az eset óta.

 • A Page Six forrásai szerint Emily Ratajkowski ezúttal barátnője, Olivia Wilde bocsánatáért esedezik, miután a modellről futótűzként terjed egy felvétel, amelyen a színésznő exével, Harry Stylesszal csókolózik. A hétvégén közzétett videót már több millióan tekintették meg, amelyen a Grammy-díjas énekes és a modell vadul csókolóztak Tokió utcáin.

  Alig néhány hete ellenben Wilde és Ratajkowski együtt voltak láthatóak a 2023 Vanity Fair Oscar-bálon, tavaly júniusban pedig egymás mellett ültek a VIP-szekcióban Styles párizsi koncertjén, ahol önfeledten táncoltak. Korábban a modell védelmére kelt a párnak, amikor Wilde és Styles kapcsolatát erősen bírálta a közvélemény, viszont úgy tűnik, azóta sok minden megváltozott.

  „Az elmúlt évben van ez az őrület Amber Heard és Olivia Wilde kapcsán, ahogyan éppen beskatulyázzák őket, mintha valami szörnyek vagy boszorkányok lennének… Vannak ugyan árnyalatok, de amikor azt látod, hogy az egész világ hogyan reagál a nőkre, akkor nagyon nehéz nem a szélsőséges oldalra állni. Úgy érzem, meg kell védenem őket” – nyilatkozta akkor Ratajkowski. A lap bennfentese szerint Wilde semmilyen módon nem akar belefolyni ebbe a botrányba, Stylesszal való szakítása után a gyerekeire akar koncentrálni.