Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megtalálták a piaci rést.

  GettyImages-1406971189
  Fotó: Marc Piasecki / Getty Images Hungary

  Nagyon úgy tűnik, hogy Kanye West és Kim Kardashian legidősebb gyermeke lehet a következő, aki saját vállalkozást indít a Kardashian családban. Erről árulkodik legalábbis egy nyilvánosságra került dokumentum, amely szerint a 9 éves North West neve le lett védetve, mint márkatulajdonos, szám szerint négy különböző formációban is. A benyújtott leírások alapján mostantól a kislány bőr-és szépségápolási termékek árusításával is foglalkozhat, például testápolók, tusfürdők forgalmazásával, de egy másik tervezet szerint játékokat, vagy akár ruházati cikkeket is piacra dobhat.

  A lépés nem lenne meglepő, hiszen North West édesanyja is pont ezekben a körökben mozog, Kardashian fehérneműmárkája például olyan sikeres, hogy nemrég még a Harvardra is elhívták a reality-sztárt előadást tartani üzleti menedzsmentből. Azt, hogy a kislány mikor folytatja (ha folytatja egyáltalán) ezt a családi tradíciót, és indítja el saját cégét, egyelőre nem tudni, mindenesetre szülei már megtették az első és legfontosabb lépéseket számára, így a nevével biztos soha senki nem fog visszaélni.

 • Végre pont kerül a rajongóit izgató kérdés végére.

  Képernyőfotó 2023-03-26 - 11.51.46.png
  Fotó: tiktok

  Néhány hónappal ezelőtt szabályszerűen felrobbantotta az internetet Katy Perry egyik koncertfelvétele, amelyen az énekesnő egyik szeme kvázi külön életre kelt. Le-lecsukódott jobb szemhéja, mintha a popsztárnak nem is lenne irányítása fölötte, a kissé ijesztő jelenetre pedig egy emberként keresték a magyarázatot az internetezők. Sokan tippeltek elfolyt szempillaragasztóra, egészségügyi gondra vagy arra, hogy Perry igazából egy robot, pedig a valóság ennél jóval kevésbé izgalmas.

  Aki esetleg nem emlékezne, vagy lemaradt volna, erről a videóról van szó:

  Most pedig következzék az igazság pillanata, a Vogue magazin ugyan friss interjújában rákérdezett Perrynél, hogy is történt pontosan a szóban forgó eset. Mint kiderült, nincs semmi boszorkányság a trükk mögött, teljesen tervezett és tudatos show-elem volt, amely passzolt a koncert tematikájához.

  Be tudom csukni az egyik szemem, miközben a másik teljesen jól funkcionál 15 éve ülök fodrász- és sminkszékben. Ha épp szemhéjpúdert kennek erre a szememre, és valaki kontyba fogja a hajam, szeretnék valós időben visszajelzést adni ” – ismerte el az énekesnő, aki újfent megmutatta, hogy is működik ez a technika.

  @voguemagazine @katyperry has been in the glam chair for over 15 years, and she has developed some tricks along the way. In her episode of #LifeInLooks ♬ original sound - Vogue

   

 • Johnny Depp hátrahagyva Hollywood öröknyüzsgő városát a tenger másik oldalán talált nyugalomra. A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja a reflektorfénytől távol, Anglia vidéki világában élvezi jelenleg a nyugodt életet, messze azt utóbbi időszakban rengtek ráirányuló figyelemtől és a showbiznisztől.

  „Imádom a karakteres helyeket. Különböző házaim vannak számos helyeken, és mindegyik valami különlegeset jelent számomra. – nyilatkozta az 59 éves színész egy helyi magazinnak. – Igazság szerint elég félénk ember vagyok. Viszont ez az egyik legnagyszerűbb dolog Nagy-Britanniában, különösen itt Somersetben: Csak önmagam lehetek, és ez jó.”

  Depp azt is elárulta, hogy a visszafogott életmódját a csendes környékének köszönhetően egyszerűbben éli meg. Imádja, hogy a britek nem idegeskednek, és úgy üdvözölik, mintha csak egy szomszéd lenne a környékükből, anélkül, hogy bármit túlzásba vinnének.

  Nem bánom, ha az emberek autogramot szeretnének vagy röviden elbeszélgetnének, csak ne akkor, amikor éppen a családommal töltenék el egy kis időt. Itt úgy mehetek be az üzletekbe, hogy nem vesznek körül szelfizni vágyó tömegek. Egy bizonyos pontig nem bánom, de néha már túl sok tud lenni

  – mondta a színész, akit legutóbb egy brit kisváros régiségboltjában láttak gitározni, ahol dísztárgyakat és bútorokat vásárolt, valamint a személyzettel fotózkodott.

  (via Page Six)

 • Pugh remekül megállja a helyét énekesnőként is.

  Új oldaláról ismerhetik meg a rajongók Florence Pugh-t, akinek most jelent meg első két saját száma. A dalok eredetileg a színésznő új filmjében, a Good Person-ben csendülnek fel, ám a brit színésznő nem csak felénekelte őket, ő maga is szerezte mindkettőt.

  „Ezeket a számokat a filmben szereplő karakteremnek, Allisonnak írtam, hogy előadhassam, de azért is, hogy feldolgozzam és elsajátítsam a gondolkodásmódját” – mesélte Pugh, akinek egyébként exbarátja, Zach Braff ült a rendezői székben. „Hihetetlenül hasznos és nehéz volt. Olyan dalt akartam, amely tükrözi a saját maga iránti érzet gyűlöletét, úgy, hogy azt a közönség valóban megértse.”