Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Duplázik az énekesnő.

  Tóth Andi ezen a hétvégén nem is egy, hanem rögtön kettő TV2-s showműsorban is szerepelni fog.

  Ma este a Dancing with the Stars fináléjában láthatják majd tévénézők, ahol ismét a táncparketten ad elő egy produkciót. A látványosnak ígérkező döntőben Krausz Gábor, Marics Peti és T. Danny készül több koreográfiával a táncpartnereikkel. Visszatér továbbá az előző évad másik két győztes párosa, így Gelencsér Timit és Csobot Adélt is láthatjuk majd a műsorban. 

  Vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében fog Karapancsev Kristóffal duettezni Tóth Andi. Bár korábban  visszavonult az énekléstől, annyit leszögezett, hogy továbbra is szívesen vállal olyan felkéréseket, amelyeknél meg tudja mutatni a hangját, vagy amiknek köze van a zenéhez.

 • Sérüléséből felgyógyulva, gőzerővel készül a Sztárbox vasárnapi elődöntőjére Árpa Attila, aki ezúttal Pintér Tiborral mérkőzik majd meg.

  Az Árulók játékmestere elárulta, edzőjével kielemezték, hogy a második meccsek jóval színvonalasabbak, de ennek ellenére nem akarja leírni Nagy Ervint, aki ellen sokak szerint túl messzire ment a ringben. A vádakkal ő nem ért egyet, hiszen bíró is volt a helyszínen, sőt kollégájával is beszélt utána a dologról. 

  „Megkérdeztem Ervint, van-e benne bármilyen sérelem, de nem volt – és igazából ennyi. Túl is léptünk ezen. Nem a feje vagy az arca vagy az ajka sérült, talán a büszkesége, de ez teljesen érthető. Ő is rengeteget készült, ő is képvisel valamit, amit nem szoktak a vereséggel egy lapon említeni. Pedig ez nem kudarc” – mondta az RTL-nek Árpa, hozzátéve: fordított esetben ő nem élte volna ezt meg ennek.

  Hanem hogy ennek így kellett lennie. Önmagában azért a néhány pillanatért, amikor az ember bevonul, már érdemes volt ennyi munkát beletenni. Persze így, hogy az ember továbbjut, még édesebb. Itt csak azok a versenyzők vallottak kudarcot, akik borzalmasan rosszul kommunikáltak a műsor alatt és veszítettek a népszerűségükből, de ennek semmi köze ahhoz, ami a ringben történt.

 • Keveseknek beszélt eddig erről korábban, nem véletlenül.

  Szeptemberben látta meg a napvilágot a Puskás-Dallos házaspár első gyermeke, Ábel, akinek születéséről nemrég szülei meséltek az RTL-nek.

  Most édesapja egy podcastműsorban részletesebben is felidézte, min ment át felesége várandóssága alatt, egyebek közt arról is beszélt, nem csak rózsaszín köd és cukormáz a babavárás, még az apukáknak sem.

  Rengetegszer voltam fáradt, elgyötört, túlérzékeny, sőt magányos a várandósság alatt, és emiatt sokszor gyötört a bűntudat, a lelkiismeretem, hogy már most rossz apa vagyok, rossz férj, mert még meg se született, én mégse bírom a feladataim terhét 

  – kezdte az énekes-műsorvezető, hozzátéve: a szülő válás igenis nehéz dolog.

  „Nem is nagyon beszéltem erről senkinek (maximum megjegyeztem félig viccesen, hogy a kispapákkal nem törődik senki), mert úgy éreztem a feleségemet a testi-lelki változások miatt nem terhelhetem tovább, a család előtt pedig nem akarok önzőnek tűnni, hogy miközben Bogi egy babát hord ki, az én problémáimmal kelljen törődni. Nem vagy egyedül. Erről beszélni kell. Mindannyian megküzdünk az apává válás nehézségeivel, és meg is kell küzdenünk, mert nem lehet, hogy ennyi gyerek nőjön fel apa nélkül, ahogy sokaknál látom a környezetemben, hogy a biztosnak tűnő kapcsolatuk a gyerekvállalás első akadályainál meg is bukik és hagynak hátra pár hónapos piciket” – idézte Puskás-Dallost a 24.hu.