Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Régi klasszikusok állnak a dobogón.

  karácsony.png
  Fotó: YouTube

  Ha külföldi karácsonyi dalokat kéne felsorolnunk, szinte biztos, hogy szinte mindenkinek Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című slágere vagy a Wham Last Christhmas-e jutna eszébe, amelyek kétségkívül az ünnepi szezon leghallgatottabb szerzeményei. Ám amennyiben magyar dalokra gondolunk, már nem annyira egyértelmű, melyek állnának a dobogó legfelsőbb fokain.

  Az Artisjus szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből ugyanakkor kiderül, a magyarok mely nótákkal hangolódnak a legszívesebben az ünnepekre. Közlésük szerint először készítették el a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját, amely alapján az alábbi rangsor állítható fel:

  1. Piramis: Ajándék
  2. Katona Klári: Legyen Ünnep
  3. Zséda: A szürke Patás
  4. TNT: Fehér karácsony
  5. Csondor Kata: Add tovább
  6. Neoton Familia: Ha elmúlik karácsony
  7. Bereczki-Szinetár: Ajándék
  8. Bagossy Brothers Company: Esti ének
  9. Dés-Geszti: Csillagszórás
  10. Bojtorján: Száncsengő
 • Az orvosai nem javasolják, hogy megerőltesse magát.

  Mint megírtuk, a rapper nemrég kórházba került, és azóta gyógykezelés alatt áll, így a fellépéseket is háttérbe kell szorítania. Állapotával kapcsolatban csütörtökön az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető egyik történetben számolt be, kijelentve, a bal oldali egyensúlyközpontja teljesen leállt – aminek következtében hányingerrel, levertséggel, egyensúlyzavarral és szédüléssel küzd –, így nem koncertezhet. 

  Sokat készültem, hogy átállok a live verzióra fellépések szempontjából, szinte az egész évem erről szólt, de a szervezetem közbeszólt. A félórás fellépéseken is borzalmasan koncentrálok, hogy le tudjam adni a műsort, amit egyébként a kezelőorvosom szerint nem szabadna, de én akkor is megyek, viszont az, hogy 60-70 percet tudjak nyújtani egy live koncerten, az jelenleg teljességgel kizárt. Szóval egyelőre nem fogok tudni nagyzenekaros koncerteket adni

  – mondta, hozzátéve, sok live koncertet kellett lemondaniuk, amelyekre már többen jegyet vettek, ezek árát természetesen visszatérítik, és amint jobban lesz, pótolják.

 • Szerinte azok, akik vállalnak gyereket, szintén kihagynak valamit. 

  45324244 20d24f710fe8fe789fa1788cdf5604fd wm
  Fotó: RTL

  Járai Kíra és Járai Máté már több mint húsz éve egy pár, ám eddig még nem született gyerekük. Ahogy a színész korábban már kijelentette, nem erőltetné rá kedvesét a szülésre, ha nem áll készen az anyaságra. Sokáig vacilláltak azon, belefogjanak-e a gyerekvállalásba, mivel attól tartottak, kimaradnak valamiből, ám mostanra megérett a döntés. Arról pedig Járai Kíra az Instagram-oldalán megjelent, a Szivárványcsaládokért Alapítvánnyal közösen készült videóban számolt be, mit határoztak el. 

  Tudatosan úgy döntöttünk, nem vállalunk gyereket. Szerintem az élet egyik legnagyobb feladata és kihívása jó szülőnek lenni, nem egyszerűen szülőnek. Én úgy gondoltam, ehhez talán kevés vagyok. Igazából a húszas éveimben volt ez állandóan kérdés, szinte rögtön a második kérdés, amit egyébként nem is értek, mert ez egy annyira intim dolog, hogy akarsz-e gyereket. Biztos, hogy nagyon sok mindent és egy másfajta szeretetet hagyok ki, de azok, akik vállalnak gyereket, szintén kihagynak valamit. Számomra a család olyan emberek közössége, akik szeretik egymást, akik törődnek egymással, mindenben számíthatnak egymásra

  – fejtette ki.

 • Köztük lesz például Adam Lambert is.

  Már hosszú évek óta szokássá vált, hogy minden karácsonykor a királyi család egy istentiszteleten emlékezik meg az ünnepekről, a Together at Christmas esemény keretében pedig december 24-én este a britek a tévében is nyomon követhetik az általuk készített műsort. Katalin hercegné idén harmadjára háziasszonya az istentiszteletnek, amelyet a westminsteri apátságban rendeznek meg a Royal Foundation által, aminek célja, hogy még inkább összehozza az embereket.

  A Sky News információi szerint a westminsteri apátság kórusa a britek kedvenc karácsonyi dalait fogja előadni. A hercegné mellett felolvas majd Emma Willis műsorvezető, Roman Kemp rádiós és Jim Broadbent színész, míg Beverley Knight és Adam Lambert duettezni fog. III. Károly környezettudatosságának köszönhetően pedig az ünnepi dekoráció fenntartható, környezetbarát lesz.