Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Anya Taylor-Joy és párja, Malcolm McRae e hónap elején ünnepelték második házassági évfordulójukat, melynek apropójából úgy döntöttek, először mutatnak felvételeket arról a nyilvánosságnak. A vezércsel és az Utolsó éjszaka a Sohóban sztárja láthatóan boldogabb már nem is lehetne, zenész szerelmével felhőtlen kapcsolatban élnek.

    A Golden Globe-díjas színésznő és férje egyébként két év eltéréssel ugyanazon a napon születtek, így április 16-án előbbi a 28-at töltötte be, míg utóbbi 30 éves lett. Jeles napjuk alkalmával össze is öltöztek, miközben éppen ünnepelni indultak barátaikkal egy New York-i bárba. Íme:

  • Itt a szinkronos előzetes.

    Jövő hónapban érkezik a Hívatlanok-trilógia első része Madelaine Petsch és Froy Gutierrez főszereplésével, ami a 2008-as slasher horror újragondolása lesz. Bryan Bertino eredeti forgatókönyve nyomán a rendezői feladatokat ezúttal Renny Harlin fogja ellátni, akinek olynak filmeket köszönhetünk, mint a Még drágább az életed, a Cliffhanger, vagy éppen a Rémálom az Elm utcában 4

    A Lionsgate égisze alatt készül film sztorija szerint egy fiatal pár éppen úton vannak az Egyesült Államok távoli részén található új otthonukba, de útközben lerobban az autójuk Oregonban, így kénytelenek ott éjszakázni. A helyiek furcsa viselkedését figyelmen kívül hagyva megpróbálják kihozni a legtöbbet kitérőjükből, amikor váratlan egy sötét alak kopogtat be hozzájuk. Ezután három maszkos ismeretlen készül betörni a faházukba, akik látszólag bármilyen indíték nélkül akarják megfélemlíteni a szerelmeseket.

    A Hívatlanok: Első fejezet május 16-tól debütál a hazai mozikban, melynek szinkronos előzetesét alább tekintheti meg:

    (via IGN)

  • nmth
    Fotó: TV2

    A Next Top Model Hungaryről (valamint várandósságáról) mesélt a Mokka szerdai adásában Axente Vanessa, a műsor egyik zsűritagja, aki eddig számára ismeretlen pozícióban próbálhatta ki magát a versenynek hála.

    „Nagyon élveztem, egy új kihívás volt számomra, hiszen már 14 éve modellként dolgozom a divatszakmában. Modellként is nagyon szerettem azt, ha esetleg fiatalabb lányokkal tudtam együtt dolgozni, akkor tudok nekik tanácsokat, tippeket adni” – kezdte Axente, hozzátéve: szerinte most érett meg igazán erre a pozícióra.

    A szereplők kapcsán elárulta, mostanra kezd igazán erőssé válni a mezőny, de összességében nagyon elégedett a lányokkal, Iszak Eszter kérdésére pedig megnevezte, szakmai szemmel ki fejlődött eddig a legtöbbet közülük.

    „Tényleg látni a változást, és azt, hogy megfogadják-e a tanácsaimat, alkalmazzák-e azt a képeken, a későbbiekben. Vannak lányok, akiken látszik, hogy nagyon-nagyon gyorsan kapcsolnak, fejlődnek, akik meg annyira nem tudtak bizonyítani, tőlük egy idő után búcsút kellett intenünk. (...) Keveházi Lili például ezen a fotózáson nagyon ügyes volt, és ott láttam rajta, hogy tudom, hogy tényleg bizonyítani akar. Lili tényleg összeszedte magát és mindent beleadott” – utalt a vasárnap érkező új részre Axente, ahol élő állatokat, többek között skorpiót és csigát viselve fényképezték a modell-növendékeket.

  • A színész szerint sosem lehet ehhez hozzászokni.

    Kamarás Ivánnal folytatódott csütörtök este Geszti Péter műsora, az Adom a napom!, ráadásul a színész most először szerepelt együtt tévés műsorban fiával. Igor az adás egy pontján kifaggatta édesapját, hogy kezeli a lámpalázat.

    Te félsz interjúk előtt? Miket fognak a fejedhez szögezni? Én biztos ideges lennék egyébként, hogyan fogok kitérni a kérdések elől, amire esetleg nem akarok válaszolni” – fordult apjához a fiatal, a Kamarás pedig őszintén mesélt saját tapasztalatairól.

    Minek idegeskedjünk előre? Ráérünk majd ott, ha kell, de egyébként meg nem kell. Az ember egyszer eljut egy bizonyos pontra az életében, amikor rájön, hogy az idegeskedés csak ártalmas. Persze, előfordul, hogy vannak emberek, akik idegesítik, de próbálja nem felvenni a kesztyűt. Ehhez soha nem tudsz hozzászokni, hogy reflektorfényben vagy – előfordul, hogy bemész egy reggeli műsorba és megüt, hogy "oh, most engem néz az egész ország", és akkor hirtelen neked mondanod kell valamit. Azt mondta nekem Horváth Charlie, hogy amikor arra gondolsz, hogy mi a szöveg, úgyis elfelejted, ezért nem szabad gondolkodni

    – fejtette ki a színész a fiának.

     (via Blikk)