Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ezzel egyébként a modell rengeteg rajongója is egyetért.

  Hihetelnen formában van Palvin Barbara, aki ezt legutóbbi Instagram fotóin is bebizonyította. A világhírű topmodell egy képsorozatot osztott meg magáról, amin egy szerinte Spinédzserek–hangulatú, kockás mintájú top-miniszoknya szettet visel. Az összeállítás olyan remekül állt neki, hogy azt még párja, Dylan Sporuse sem hagyhatta szó nélkül:

  „Őrületes” – írta kommentben a színész, akivel egyébként még több ezer rajongó egyetértett.

 • A képeken Adam Higginson látható átalakulása előtt és után. A férfinak azt mondták kezelőorvosai, hogy már csak három hónapja van hátra, nem éri meg a 30-at sem, és ennek hatására drasztikus változtatásokra szánta el magát. Adam több mint 100 kilót lefogyott, majd kilépett mérgező párkapcsolatából, és újra megtalálta a szerelmet, miután egy kutyasétáltatás alkalmával összefutott új párjával. A harmincéves brit férfi 190 kilónál akasztotta meg a mérleget, és küzdött, hogy beleférjen egy 6XL-es méretbe, miután felszedte magára a kilókat, amikor szeretett nagymamája 2019 májusában elhunyt. Adam változtatás iránti elszántsága viszont meghozta a kívánt eredményt. Az átalakulása utáni képeket itt tekintheti meg:

 • Az egykori sportolót egy tévéműsorban kérdezték volt menyasszonyáról.

  Alig másfél évvel ezelőtt még úgy tűnt, Jennifer Lopez egy egykori baseballjátékos személyében találta meg a nagy ő–t, gőzerővel készültek esküvőjükre az akkor már 4 éve egy párt alkotó Alex Rodriguezzel. A szerelmesek azonban váratlanul szakítottak, a többi pedig szinte bulvártörténelem: az énekesnő pár hónappal később újra összejött 20 évvel ezelőtti szerelmével, Ben Affleckkel, eljegyezték egymást, mostanra pedig össze is házasodtak (méghozzá kétszer is).

  Rodriguez azóta nem sűrűn szerepelt a nyilvánosság előtt, most pénteken azonban egy esti talkshow vendégeként tűnt fel a képernyőkön. A sportolót Chris Wallace kérdezte előző menyasszonyáról, illetve annak új kapcsolatáról, a férfi pedig őszintén üzent exének.

  „Neki és gyermekeinek –akik okosak, gyönyörűek és csodásak– a lehető legjobbat kívánom” – fogalmazott Rodriguez, aki korábban is méltetta világhírű volt barátnőjét, akkor arról beszélt, semmit sem bán kapcsolatukból.

  „Ő a legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam. Keményen dolgozik és napjaink legjobb élő előadója” – nyilatkozta anno júliusban.

  (via PageSix)

 • Mindezt ráadásul a Párizsi Divathét alatt tette.

  A sztárvilág színe-java a francia fővárosban tartózkodik épp, gőzerővel zajlik ugyanis az őszi Párizsi Divathét. Innen jelentkezett be Eva Longoria is, akin mintha nem fognának az évek – hosszú idő óta változatlanul szenzációs formában van. Ezt ezúttal egy elegáns fekete estélyiben bizonyította be, legfrissebb Instagram posztjában azonban megmutatta, milyen is a nem kifejezetten közösségimédia–kompatibilis énje, amelyen szép testtartás és a szofisztikált mosoly helyett hátragörnyedve, teliszájjal nevet.

  „Instagram vs. valóság” – írta bejegyzéséhez a 47 éves színésznő.