Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • fecsó andi
  Fotó: Kaszás Tamás / Index / RTL

  Frohner Fecó többször is bizonyította, hogy szakmai tudása és elhivatottsága megalkuvást nem ismerő. A sztárok fodrásza tavaly a Celebrandiban is feltűnt, ahol számos híresség mellett próbált rátalálni a szerelemre, ami végül mégsem jött össze. Ugyan azóta is a szinglik táborát erősíti, de ezt egyelőre nem bánja, hisz rengeteg munkája lefoglalja. Rövidesen pedig az RTL tehetségkutatójába zsűriző Tóth Andinak a segítségére lesz, akivel régi barátságot ápolnak. Bár korábban sokszor próbálták őket összeboronálni, de a sztárfodrász tartja magát a fogadalmához, miszerint a munkát nem keveri a magánélettel.

  Nagyjából hat évvel ezelőtt jött hozzám egy hajkezelésre, és azóta is jóbarátok vagyunk. Az első pillanattól fogva meg volt közöttünk az összhang, mára pedig sokszor szavak nélkül is értem az igényeit. Annyi mindenen mentünk keresztül az elmúlt években, hogy neki, érte bármit megteszek. Bár sokan próbáltak minket összeboronálni, de úgy vagyunk vele, hogy a barátságunk mindennél értékesebb

  – árulta el a Storynak Frohner, aki úgy gondolja, hogy az énekesnővel való kapcsolata az élő példa rá, hogy férfi és nő között létezhet igazi barátság.

  „Nálunk legalábbis működik. Ráadásul szakmai kapcsolatban is állunk, amit nagyon komolyan veszek. Nálam aranyszabály, hogy vendéggel nem kezdek ki. Jó, bevallom, korábban egyszer-kétszer ezt megszegtem, hisz nagy a kísértés, de lássuk be, a munkát keverni a magánélettel nem túl professzionális. Bár nap mint nap rengeteg gyönyörű nő vesz körül, az ismerkedést minden körülmények között a szalonomon kívül intézem.” – jelentette ki a fodrász, aki nemrég arról is beszélt, hogy készen áll az elköteleződésre.

 • Mindig is híres divatmárkák holmijait szerette volna hordani a zenész. 

  PAP 1105
  Fotó: Papajcsik Péter / Index

  G.w.M sosem csinált titkot abból, hogy odáig van a márkás ruhákért, amiket előszeretettel hord a hétköznapokban, és bármilyen eseményre, amikor csak lehetősége adódik rá. A rappernek ugyanis egy nagy álma volt karrierje kezdetén, hogy egyszer majd a nagy divatházak kollekcióiban mutatkozzon. Mint arról korábban írtunk emlékezetes pillanatnak számított, amikor a feleségével, Kulcsár Edinával egyszer talpig Gucciban jelent meg, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Most G.w.M a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy ez egy kicsit sem zavarja, sőt azzal humorizált, hogy tejért is ilyen ruhákba ugrik le a közértbe.

  „Sok ruhadarabom van, amire büszke vagyok. Nagyon nagy álom volt nekem például a Gucci, meg a Louis Vuitton, hogy egyszer majd ilyen márkákat hordhatok, és büszke is vagyok arra, hogy elértem ezt a célom. Nagy becsben tartom őket, bár az is igaz, hogy én a tárgyakhoz nem tudok annyira ragaszkodni” – kezdte a lapnak a zenész, akinek a ruhásszekrénye számos márkás darabot rejt.

  Vannak napok, amikor nagyon szeretek felöltözni. A gardróbom úgy néz ki, hogy ha kinyitom, azért eléggé jó cuccokhoz tudok nyúlni, és ha olyan napom van, akkor Gucciban megyek le egy doboz tejért

  – viccelődött a rapper, majd tisztázta, bár sokan gondolják róla, hogy mindig kellő alapossággal állítja össze a szettjét, ez csak részben igaz, mert az igazi „apukás” megjelenés is közel áll hozzá.

  Kulcsár Edina férje azt is elmondta, sokszor előfordul, hogy csak arra vágyik, hogy valami kényelmesben legyem, ilyen napokig utóbbi viseletben van: „Például amikor intézkedek, szaladgálok, általában nem viszem túlzásba a dolgot. Otthon is szeretek apukás szettben lenni, de amikor rám jön az, hogy fel akarok öltözni, akkor meg túlzásokba esek” – teszi hozzá.

 • Még mindig érzi a pillangókat a gyomrában, ha férjére néz.

  Képernyőfotó 2024-05-18 - 23.34.24.png
  Fotó: instagram

  Felemelő történet járta be a világhálót: 88 évesen hozzáment középiskolai kiszemeltjéhez Elaine Hall. A hölgy már tinédzserként szerelmes volt Roland Passaroba, de érzelmei plátóinak minősültek,míg nem az 50. osztálytalálkozójukon újra összesodorta őket az élet, románcuk pedig végre be is teljesedhetett – olyannyira, hogy 74 évvel a megismerkedésük után össze is házasodtak.

  „Azt hittem, már mindent megéltem, amit kellett. Nyugdíjba vonultam, hogy a családommal, barátaimmal legyek. De egyszercsak megtörtént dz, ott volt igazi, tiszta kémia közöttünk. Ugyanúgy érzem magam, mint 15 évesen, még mindig repkednek a pillangók a gyomromban. Egyszerűen csak nagyon szeretem őt” – mesélte Hall, akit már most sok fiatal példaképének kiáltott ki.

 • Talán a legtöbben hallottak már arról a közel 20 éve terjedő összeesküvés-elméletről, amely azt állítja, Avril Lavigne nem is Avril Lavigne. Pontosabban, hogy az énekesnő felbérelt egy testdublőrt nyilvános eseményeire, Melissát, aki az ő 2003 környékén bekövetkezett halálakor átvette a helyét, és azóta hasonmása viszi helyette a bizniszt.

  Az internet bugyraiból eredeztethető meredek sztorira egészen eddig nem is reagált Lavigne, de egy friss podcastinterjúban most megtörte a csendet

  Ez szerintem vicces. Egyrészt azt szokták mondani nekem, „Ó, Istenem, pont ugyanúgy nézel ki még mindig, mintha egy napot sem öregedtél volna”, de aztán mások meg azt mondják, egy konteó szerint ez nem én vagyok. Őszintén szólva nem is olyan vészes. Lehetne rosszabb is. Ugye? Úgy érzem, egy jó pletykát kaptam! Szerintem nem negatív... De nyilván én vagyok én, ez olyan butaság

  – tett pontot egyszer és mindenkorra a történet végére a popsztár, míg egy kommentelő azzal viccelődött, pontosan ezt mondaná Melissa is.