Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Stephen Dorff már korábban is kifejtette, hogy szerinte a Marvel-filmek szemetek, amikor 2021-ben a Fekete Özvegyet kritizálta, és ő érezte magát kínosan a főszereplő, Scarlett Johansson helyett is.

  Dorff  szerint, aki az 1998-as Pengében alakította Wesley Snipes karakterének ellenfelét, évtizedek óta nincs ahhoz fogható már, mint Tim Burton vagy Christopher Nolan Batman-filmjei.

  Ezek a filmek mind értékelhetetlen szemetek, érted, mire gondolok? Áldja meg az Isten őket, rengeteg pénzt keresnek vele, de a filmjeik attól még sz*rok. Senki sem fog emlékezni rájuk, senki sem fog emlékezni a Black Adamre a végén (az egyébként pont DC-film, és nem Marvel – a szerk.). Nem is láttam azt a filmet, annyira gagyinak tűnt.”

  A Frostot alakító színész az MCU keretein belül készülő Penge-filmet is élesen kritizálta, mondván, ők már megcsinálták a legjobb verziót a kilencvenes évek végén.

  „A Marvelnél már megszokták tőlem, hogy köpködöm őket. Hogy is áll most az a PG Penge-film, amihez nem találnak rendezőt? Bárki, aki bevállalja, nevetség tárgya lesz a többiek szemében, mert mi már megcsináltuk a legjobbat. Nincs még egy Steve Norrington” − jelentette ki Dorff, aki nem valószínű, hogy szuperhősjelmezbe fog bújni ezek alapján.

 • Íme Major, az odesszai tűzoltóság kabalakutyusa, akit a lánglovagok 2022-ben vettek magukhoz, miután kimentették egy égő házból eredeti gazdáját, aki hálából rájuk bízta a jószágot.

  Azóta Major tiszteletbeli tagja a brigádnak, saját kis házat kapott, ami hasonlít a tűzoltóságra, szeptemberben pedig elkezdték fejleszteni a szaglását is, hogy segíthessen a munkában, mindemellett pedig az állomás cuki kabalája.

 • VV Barna és VV Melina a nézőktől kaptak kommenteket, illetve kérdéseket, amikre többé-kevésbé sikerült is válaszolniuk, azonban később villatársaikkal folytatódott a dolog, ami nem sült el a legbékésebben.

  vv11
  Fotó: RTL

  A feladat után ugyanis a többiek reagáltak az elhangzottakra, és például VV Rico úgy érezte, hogy Melina kitérő válaszokat próbált adni, elterelve a figyelmet VV Lissza és VV Márió kapcsolatára.

  VV Lissza pedig gyáva féregnek nevezte VV Melinát, miután utóbbi azzal gyanúsította, hogy VV Márióval csak érdekkapcsolatban vannak.

 • A képek láttán az embernek rögtön kedve lenne az edzőterembe rohanni.

  rita
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő London utcáit járta épp, amikor belefutott néhány paparazziba.

  Rita pedig enyhén letolt napszemüvegben köszöntötte őket, miközben megvillantotta a görög szobrokat idéző kockahasát is.