Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • üveghagyma
  Fotó: Instagram

  December 23-án érkezik a Netflixre Rian Johnson Tőrbe ejtve folytatása, amiben ismételten Daniel Craig lesz a zseniális magánnyomozó, Benoit Blanc. Az Üveghagymához nemrég érkezett egy exkluzív klip is, ahol megismerkedhetünk a gyanúsítottakkal, de Blanc figyelmeztet mindenkit: ez a meghívás nem játék. 

 • Pedig Stallone már a modellről készült tetoválását is lefedette.

  Sikerült megmentenie 25 éves házasságát Sylvester Stallonénak és Jennifer Flavinnek. Az egykori modell a nyár végén adta be a válókeresetet, többek közt arra hivatkozva, hogy férje elköltötte a közös vagyonuk nagyját, bár ezt a Rocky színésze végig tagadta. Stallone át is üttette a Flavint ábrázoló tetoválását, a napokban azonban pár régi közös fotót osztott meg Instagram oldalán, amely elég gyanús lett a rajongóknak. 

  Most a filmsztár sajtósa megerősítette békülésük hírét: a Page Sixnek elárulta, a házaspár nemrég találkozott és személyesen átbeszélték a felmerült problémákat, ami jó eredménnyel zárult, sikerült rendezniük nézeteltéréseiket. Közleménye szerint mindketten rendkívül boldogok, és már kérelmezték is a válási eljárás felfüggesztését. 

 • Hátborzongató videó került fel a Sky History YouTube-csatornájára, ahol a leírás szerint, egy idegent láthatunk.

  Legalábbis a felvételt készítő apuka szerint, aki floridai otthonának hálószobájában felszerelt kamerával vette videóra a titokzatos alakot, akit „titokzatos” és „alacsony humanoidként” jellemeztek, aki szürreálisan vékony.

  A narrációban a „szürke” kifejezést használták a lényre, ami az idegenek egyik fajtáját jelenti az UFO hívők között, ám nem mindenkit sikerült meggyőzni arról, hogy valódi űrlényt kaptak lencsevégre.

  „Ha barátságos, akkor nem féltem volna feltenni neki néhány kérdést! Biztos ők is annyira kíváncsiak, mint mi.”

  Mások azonban a 2006-os videónak a minőségén viccelődtek, amit olyan, mintha „krumplival” vettek volna fel.

  „Majd a lény megszólalt, hogy apa, félek.”

  „Valakinek a gyereke készen áll a reggelire.”

    A felvételt ITT lehet megtekinteni.

 • Le kellett mondania bostoni koncertjét.

  Nagyon csúnyát hasalt múlt heti, St. Louis-i koncertjén Post Malone, aki megbotlott egy színpadi süllyesztésben Circles című száma közben. A rapper eséséről és azt követő, fájdalmas kiabálásáról videó is készült, amely alapján úgy tűnt, eléggé megsérült a zenész, Malone azonban egy negyedórás kényszerszünet után visszatért a közönség elé, és befejezte műsorát. A fellépést követően Twitter-bejelentkezésében arról beszélt, fájlalja a bordáit, de befejezi turnéját, egyúttal elnézést kért a lerövidült St. Louis-i produkciója miatt.

  A baj azonban komolyabb, mint azt sejteni lehetett, Malone ugyanis a hétvégén lemondta bostoni koncertjét, mindössze egy órával a kiírt kezdés előtt. Mint kiderült, kórházba kellett szállítani a férfit, bordái közül ugyanis három is eltört, ami mostanra elviselhetetlen fájdalmat és nehézlégzést eredményezett nála.

  „Ilyen fájdalmakkal nem tudok színpadra állni. Kib**zottul sajnálom. Borzasztóan érzem magam, ígérem, jóváteszem nektek” – írta Twitter-posztjában.