Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zámbó Krisztián ma délelőtt Facebook-oldalán egy korábbi képet osztott meg magáról, ahol bevallása szerint élete legjobb formáját hozza. Képaláírásban hozzátette, ismét eltökélte, hogy formába lendül, és a kép lesz hozzá a kellő motivációja. A bejegyzésre sok biztató hozzászólás érkezett a követőitől, egyikük megemlítette, hogy párja, Takács Zsuzsika is biztosan támogatni fogja a célkitűzésében. Erre sokak meglepetésére Zámbó röviden azt válaszolta: „Nem vagyunk együtt!”.

  Az énekes a Blikk megkeresésére elmondta, hogy kedvesével továbbra is együtt vannak, és közben sikerült megbeszélniük a problémájukat.

  Valóban volt egy kis zavar a kapcsolatunkban, hirtelen felindulásból írtam ki, hogy nem vagyunk együtt, és újrakezdem az életem egyedül. Bevallom, leginkább az én hülyeségem volt most ennek az oka, de már túljutottunk rajta, és minden rendben van

  – tisztázta a helyzetüket Zámbó Krisztián, majd hozzátette: az utóbbi időszak lelkileg nagyon megviselte.

  „Az édesapám körül kialakult hercehurca nagyon megvisel most a sorozat miatt. A halálának az évfordulója is most volt, ezek újra feltépték a régi sebeket. Sajnos jókora túlsúlyt is összeszedtem az elmúlt időszakban, és ez már annyira zavar, hogy szinte depressziós vagyok tőle. Ott van még az is, hogy 43 éves vagyok, és szeretnék már egy boldog, saját családot. Ez így együtt most sok nekem, még aludni is képtelen vagyok.”

  Az énekes bevallotta, hogy korábban is érezte már magát mélyponton, akkor szakember segítségét vette igénybe, és gyógyszereket szedett.

  Volt, amikor a depresszió alkoholproblémákkal társult, de ezt is legyőztem. Mindig túljutottam a mélypontokon, most is menni fog

  – jelentette ki.

 • madonn
  Fotó: Instagram

  Számos rajongó a közösségi médiában fejezte ki zavarodottságát Madonna új megjelenése miatt, miután meglátták a vasárnapi Grammy-díj-átadón. A 64 éves díva arca ugyanis nagyon furán fest...

  „Én, ahogy megpróbálom nem észrevenni, hogy Madonnának teljesen új arca van” – írta egy kommentelő.

  „Mégis mi történt Madonna arcával?” – tette fel a kérdést egy másik hozzászóló.

  Akadt olyan, aki szerint az énekesnő megjelenése inkább hasonlít egy Madonna-imposztoréhoz, és valami nagyon rosszul sült el, hogy ilyen lett az arca.

  „Madonna jól néz ki a korához képest... már ha az ember egy 2700 éves vámpír, aki babákat és kisebb állatokat eszik.”

 • DSC7113
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Mint azt mi is megírtuk, az RTL 2023-ban 11 évad után pihenőre küldte az X-Faktort, helyette a külföldön is közkedvelt The Voice tehetségkutató show-műsor érkezik a képernyőre. Az új műsor érdekessége, hogy a versenyzőnek elég akár egyetlen zsűritagot meggyőznie a tehetségével. A zsűritagok úgy választják ki a mentoráltjukat, hogy az első körben még nem látják őket, így csak a hangbéli adottságokra és a megérzésükre tudnak hagyatkozni a kiválasztásnál.

  Akik már jelentkeztek az X-Faktor következő évadába, azoknak felajánlják majd, hogy részt vehetnek a The Voice meghallgatásán. A készítők ezúttal nemcsak szóló énekeseket várnak, hanem zenekarok és rapprodukciók is jelentkezhetnek, ha a tagok betöltötték a 14. életévüket. A tehetségkutató kreatív producere, Verebély Marcell a Reggeli műsorának azt is elárulta, hogy szintén négy zsűritag fog szerepelni, de a kilétüket még nem fedte fel. Ami az X-Faktor mentorait illeti, annyi már biztos, hogy ByeAlex hat évad után elköszön a műsortól, nemrégiben hivatalosan is bejelentette a kilépését.

  Az adásrészlet alább tekinthető meg:

 • Szendvicsekkel készült lenyűgözni a cápákat.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A Konyhafőnök 2021-es évadának győztese, Bóza Roland ezúttal az RTL Cápák között műsorának vendége volt, ahová a Bad Dog elnevezésű szendvicsének ötletével érkezett. A séfnek jelenleg is több vállalkozása van, és az egyik üzletében találta ki az új street food szendvicsének az elképzelését. A vákuumcsomagolásban értékesítésre szánt, könnyen elkészíthető étel Bóza elmondása szerint számos vendéglátóegységben megállná a helyét, mert lényegében csak meg kellene melegíteni. A befektetőktől marketingcélra 25 millió forintot kért, 25 százalékos tulajdonrészért cserébe.

  Miután végigkóstoltatta a szendvicseit, már minden cápának sikerült az elismerését kivívnia, de többük is kifogásolta az egyszerűnek ható nejloncsomagolását.

  Ezt azért a Rácz Jenő visszadobná

  – jegyezte meg Tomán Szabina, amivel társai sem tudtak vitába szállni. Balogh Levente viszont már egyenesen kijelentette, ebben a formában nem fogja tudni eladni a terméket, viszont ha azon változtatna, akkor a várható profit is jelentősen megcsappanna.