Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egykori sportolót egy tévéműsorban kérdezték volt menyasszonyáról.

  Alig másfél évvel ezelőtt még úgy tűnt, Jennifer Lopez egy egykori baseballjátékos személyében találta meg a nagy ő–t, gőzerővel készültek esküvőjükre az akkor már 4 éve egy párt alkotó Alex Rodriguezzel. A szerelmesek azonban váratlanul szakítottak, a többi pedig szinte bulvártörténelem: az énekesnő pár hónappal később újra összejött 20 évvel ezelőtti szerelmével, Ben Affleckkel, eljegyezték egymást, mostanra pedig össze is házasodtak (méghozzá kétszer is).

  Rodriguez azóta nem sűrűn szerepelt a nyilvánosság előtt, most pénteken azonban egy esti talkshow vendégeként tűnt fel a képernyőkön. A sportolót Chris Wallace kérdezte előző menyasszonyáról, illetve annak új kapcsolatáról, a férfi pedig őszintén üzent exének.

  „Neki és gyermekeinek –akik okosak, gyönyörűek és csodásak– a lehető legjobbat kívánom” – fogalmazott Rodriguez, aki korábban is méltetta világhírű volt barátnőjét, akkor arról beszélt, semmit sem bán kapcsolatukból.

  „Ő a legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam. Keményen dolgozik és napjaink legjobb élő előadója” – nyilatkozta anno júliusban.

  (via PageSix)

 • Mindezt ráadásul a Párizsi Divathét alatt tette.

  A sztárvilág színe-java a francia fővárosban tartózkodik épp, gőzerővel zajlik ugyanis az őszi Párizsi Divathét. Innen jelentkezett be Eva Longoria is, akin mintha nem fognának az évek – hosszú idő óta változatlanul szenzációs formában van. Ezt ezúttal egy elegáns fekete estélyiben bizonyította be, legfrissebb Instagram posztjában azonban megmutatta, milyen is a nem kifejezetten közösségimédia–kompatibilis énje, amelyen szép testtartás és a szofisztikált mosoly helyett hátragörnyedve, teliszájjal nevet.

  „Instagram vs. valóság” – írta bejegyzéséhez a 47 éves színésznő.

 • Madagaszkárig kellett utazni, hogy videóra vegyék a nap legcukibb jelenetét.

  A lemur egy makifajta, amely a főemlősök rendjébe tartozik, és Madagaszkár szigetén él. A nagyvilág számára a Madagaszkár című 2005-ös amerikai animációs filmből lett közismert, a DreamWorks egész estét betöltő mozija hatalmas sikert aratott.

  Nagy valószínűséggel az alábbi National Geographic-videó is hasonló sorsra ítéltetik, mert újra meg újra meg kell ismételni ezt a jelenetet, amelyen két madagaszkári kisfiú vakargatja egy lemur hátát.

  Ám amikor a srácok befejezik a kényeztetést, a kéjenc főemlős a kezével mutatja, hogy hová kéri a vakarást, amit egyszerűen nem szabad abbahagyni!