Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Julia Garnert láthatjuk majd a főszerepben.

    Igazi trend lett az elmúlt években folytatásokkal megtoldani a nagy (vagy kevésbé nagy) hollywoodi filmeket, ahol pedig nem lehet már tovább csavarni a sztorit, ott előzményt jó eséllyel még mindig lehet kiötleni hozzá.

    Ez történt Roman Polanksi klasszikusával, a Rosemary gyermekével is, aminek szeptember 27-én érkezik meg a prológusa a Paramount+ streamingszolgáltató kínálatába.

    Az Apartment 7A című történet szintén 1965-ben játszódik, mint az eredeti horror, és a helyszín sem változott, továbbra is az elátkozott Bramfordba kalauzolja a nézőket a rendező Natalie Erika James. A főszereplő Terry lesz, az a drogfüggő lány, akiről szintén Casteveték gondoskodtak, ám ezúttal még ép és egészséges, sikeres táncosnőként ismerhetjük meg, akinek egy sérülés miatt majdnem derékba törik a karrierje. Julia Garner, Az örökösnő álarca mögött és az Ozark sztárja veszi át karakterét az eredeti, 1968-as film Angela Dorianjától, de mellette feltűnik a vásznon többek között Amy Leeson, Dianne Wiest és Kevin McNally-t is.

    (IGN)