Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

    Ahogy arról mi is írtunk, visszatér a képernyőkre a Győzike Show, ezúttal Gáspárék címmel a TV2-n. Gáspár Győző egyébként 2022-ben még arról beszélt az Indexnek, hogy nem akar tovább Győzike lenni, és a jövőben teljesen más arcát akarja megmutatni, de úgy tűnik azóta megváltozott a véleménye. A tizennégy év után újrainduló realityjükről Gáspár Győző és Gáspár Bea a Tényeknek nyilatkozott. Mint kiderült, Gáspár bizakodó a műsor sikerét illetően, még csak fel sem merül benne, hogy a nézettségük alacsony lesz.

    A kommentelők, hogy »nem nézem, én nem fogom nézni, ez a színvonal kell Magyarországra, utálom őket, gyűlölöm őket, kidobom a tévét az ablakon«. Na, azt nézném én meg! Azt rögzíteném, hogy egy rajongó kidobja a tévét az ablakon, amikor megy benne a Győzike Show. Hát úgy fogják nézni, mint annak a rendje! Mert a magyar ember milyen?! Kíváncsi. Nézni fogja

    – jelentette ki a showman.

  • Nem egy beállított, tökéletes fotóról van szó, hanem egy spontán szelfiről.

    Csobot Adél és Istenes Bence még évekkel ezelőtt elhatározták, hogy két közös gyermeküket, Nátánt és Ádint nem mutogatják a közösségi médiában, ám az utóbbi időben úgy tűnik, kicsit lazítottak ezen a „szabályon”. Előbb a műsorvezető mutatott fotót a két kisfiúról, amikor elindultak Balira az énekesnő után, jóllehet a felvételt csak a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben lehetett látni. Aztán előkerült egy olyan kép is, amelyen Nátán és Ádin a naplementében pózolnak. Az a bejegyzés ide kattintva érhető el.

    A minap Csobot Adél is hasonló poszttal jelentkezett. Az X-Faktor felfedezettje arról számolt be követőinek, hogy a legózás teljesen magával ragadta gyermekeit.

    „Bár nekem sokszor teljes homály, hogy kiket építünk fel és miért harcolunk, a fiúk pontosan tudják, hogy mi most egy komoly nindzsa akciót keltünk életre, robotokat egyesítünk, hogy egy még nagyobb és erősebb robotot kapjunk, így pedig még izgalmasabb lesz az akció! Szóval üdvözöljétek ti is Arin és Lloyd robotját, ők mostantól nálunk akcióznak két korty tea és egy cikk között!” – fűzte a képekhez az énekesnő, aki azt ugyanakkor nem osztotta meg, hogy lapozható bejegyzésének első felvételén melyik fiát öleli.

    Csobot Adél nemrég őszintén nyilatkozott az anyaságról: elárulta, számára nagyon nehéz összeegyeztetni a családi életet és a karriert. Nátán május elején lesz 8 éves, Ádin pedig augusztus elején ünnepli majd a hatodik születésnapját.

  • Kendőzetlenül elmondta a véleményét.

    bochkor janka neni
    Fotó: Kaszás Tamás / Bodnár Patrícia / Index

    Bochkor Gábor a Retro Rádión futó műsorában gyakran szeret hangot adni a véleményének, még ha azzal nem is lesz mindig népszerű. Legutóbb Az álommeló című üzleti realityt szedte darabokra a rádiós, de egy másik téma kapcsán most előkerült a sokak által rajongott egykori magyar sorozat, a Szomszédok is.

    „Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!” – kezdett bele a monólogjába, melyben nem kímélte az emlékezetes hazai sorozatot.

    Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát, Kulkától kezdve Ábel Anitán át, tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!

    idézi a Ripost Bochkort.

  • Palvin Barbara a közösségi oldalán osztotta meg, hogy nemrég ellátogatott a hollywoodi Universal filmstúdióba, ahol felhőtlen szórakozásban volt része. A magyar szupermodell mostanság kevesebbet oszt meg a hétköznapjaiból, de ez nem azt jelenti, hogy a kifutón ne láthatnák a rajongók.

    Legutóbb nem is a rendezetlen kontyával, hanem különleges szabású szettjével hívta fel magára a figyelmet a párizsi divathéten. Férje, Dylan Sprouse is előszeretettel posztol közös életükről, Valentin-nap alkalmából például felfedte az első közös fotókat, amit egymásról csináltak.