Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • exatlon
  Fotó: TV2

  Ahogy az korábban kiderült, Exatlon Hungary harmadik évadának sztárja, Kőnig Anna gyermeket vár. Az influenszer közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan szülöi örömök elé néznek férjével. Most a YouTube-csatornájára felkerült legújabb videóból azt is megtudhattuk, hogy születendő gyermek kislány vagy kisfiú lesz-e. Kőnig elárulta, babavári bulit ugyan nem szeretett volna, mert inkább ketten, meghitt környezetben akartak értesülni a hírről.

  „Az élet úgy hozta, hogy teljesen kékbe voltam öltözve, ez véletlen volt, az előző vizsgálatra pont rózsaszínben mentem, szóval semmi összefüggés vagy gyanú nem volt a történetben. A családnak is szerettük volna minél előbb elmondani, annyira sokat nem is vártunk, még azon a héten el is mondtuk. Nem készültünk nagy dolgokkal, vettünk egy kék, marcipán dínót, és amikor ott tartott az ebéd, hogy na, most akkor elmondjuk mindenkinek, akkor a sütik között ott volt ez a kis kék dínó” – mesélte boldogan Kőnig.

  (via Bors)

 • Molnár Áron
  Molnár Áron
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Molnár Áron az Adom a napom! című műsorban vendégeskedett, ahol Geszti Péter a hatalmas igazságérzetéről kérdezte, ami nem egyszer okozott konfliktust a színész szakmai és magánéletében.

  Azt tudatosítanom kell magamban, hogy a pénzügyeimre sokkal jobban oda kell figyelnem. 36 évesen most már azért össze kell szednem magam ilyen téren. De az van, hogy a pénznél mindig előbbre való volt számomra a gerinc. Soha nem határoztam meg egyetlen egy olyan életfázisomban sem, hogy inkább szemet hunyok és elvállalom. Lásd A mi kis falunk története, amikor Kapitány Ivánnal rúgtuk össze a port...

  – fogalmazott Molnár, aki a sorozat forgatásakor tíz kollégájával jobb munkakörülményeket, kiszámítható gyártási tervet, valamint szeparált mosdót és öltözőhelyiségeket kértek. Végül a többiek kihátráltak ebből, ezért inkább távozott a produkcióból.

  „Sok helyzetben vagyok vörös posztó – ismerte be a színész, aki egy sztárboxos konfliktusáról is bővebben mesélt. – „Ez még mindig egy tanulófázis: 36 éves vagyok, én is tanulom, hogyan és miképpen kell az igazságérzetet jól kamatoztatni. A Sztárboxban volt egy olyan helyzet, amikor sok olyan kiszólás ütötte meg a fülem az ottani műsorvezetők körében, ami nagyon soviniszta volt.

  Nagyon bántotta a fülemet, szexista megjegyzések voltak a nőkre. Hazamentem, felháborodva írtam erről egy posztot és kiraktam. Felhívott a producer, és azt mondta a legnagyobb barátsággal, hogy »Áron, miért nem hívtál föl, és mondtad el? Akkor változtatunk a műsor tematikáján«

  És tudod, hogy miért nem, Péter? Mert nem ebből jövök, nem ebben szocializálódtam, hanem abban, hogy amint van egy támadás, bumm, azt nyilvánossá kell tenni. Ez tanulópénz volt” – jelentette ki a színész.

 • Fergeteges képek születtek két fenséges oroszlánról, amelyek egy faágon henyélve bizonyítják, hogy a dzsungel királyai valójában csak túlméretezett macskák. Ezeket  hím oroszlánokat az ugandai Queen Elizabeth Nemzeti Parkban örökítették meg, amint a földtől öt méter magasan élvezik a délutáni sziesztájukat.

  A felvételek a park Ishasha szektorában készültek, amely a fára mászó oroszlánfalkáiról ismert, ez a duó is majdnem négy órán át maradt fent a magaslaton. Érdekesség, hogy ez a tulajdonság nem annyira gyakori Afrika más részein élő oroszlánoknál. Az egyetlen másik hely, ahol hasonló egyedekkel találkozhatunk, a tanzániai Manyara-tó Nemzeti Park. Ezeket a ritka képeket a 35 éves Charlie Potter szafari-specialista és vadvilági fotósnak köszönhetjük.

  „Nagyon ritka, hogy a hímek egyedül, nőstények nélkül üljenek a fákon, és olyan közel legyenek egymáshoz egy ágon, mint ezeken a képeken – mondta. – A teli hasukból látszik, hogy nemrég sikeresen vadászaton vannak túl, és jól laktak. A képsorokból láthatni, hogy szinte kölcsönösen gratuláltak egymásnak a jól végzett munkához, és a nap hátralévő részét pihenéssel töltötték.”

 • Úgy véli, ezek már nem termelnek újabb sztárokat.

  63A6522
  Fotó: Zöld Fanni / Index

  Király Viktor a Palikék Világa című YouTube-műsorban volt vendég, ahol Egyebek mellett szó esett a feleségével való házassági válságáról, illetve a zenei karrierjének alakulásáról is. A Megasztár egykori győztese a beszélgetésben elárulta, hogy a kishitűsége gyakran akadályozza a szakmai fejlődésben, hiszen több tucat kiadatlan dala van kiadatlanul.

  „Tisztán látom miért alakul ez ki egyeseknél. Ha megnézzük azokat az énekeseket, akik tehetségkutató által lettek ismertek, szinte mind ugyanez van. Kicsit befordulós, folytonos kételyek. Ehhez képest, ha megnézzük azokat az embereket, akik csak kiraktak egy videót, és több százezres nézettségük lett. Szinte egy pillanat alatt a világ tetejére kerültek, el is hiszik magukról, hogy jók.

  Bennem a mai napig bennem van az érzés, hogy engem zsűriztek: más döntötte el helyettem, hogy jó vagyok-e vagy sem. A média és a műsor el is döntötték, mit kell, hogy képviseljek” 

  – taglalta az énekes, aki aztán a tehetségkutatók szerepére is kitért.

  Mint mondta, manapság rendkívül nehéz megállapítani, hogy milyen produkció az, amely elnyeri majd a közönség tetszését. Az internetre feltöltött sokszínű zenei paletta egyik pillanatról a másikra emelhet fel előadókat, akiket előtte néhány hónappal még alig ismertek. Mindenesetre a világháló szeszélyesség mellett a tehetségkutatókról is megvan a véleménye:  

  A tehetségkutatók ideje lejárt. Ezt ne értse, félre senki, de az én elméletem szerint a tehetségkutatók aranykora kifutott. Amerikában is ezt lehet látni: 2005-től 2009-ig olyan nevek jöttek ki, mint Adam Lambert vagy Kelly Clarkson, akik máig fennmaradtak. Magyarországon ugyanez van: Caramel, Tóth Vera, Rúzsa Magdi. De ahogy jöttek a következő műsorok, vagy évadok más lett a hatásuk. Már nem termeltek ki igazi sztárokat