Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Lucifer sztárja, Tom Ellis csatlakozott feleségéhez, Meaghan Oppenheimerhez a HCA TV Awards alkalmával.

  Ellis mostanság nem sűrűn mutatkozik nyilvánosan, de a  43 éves színész továbbra is ördögein sármos, és láthatóan nagy a szerelem a forgatókönyvíró kedvesével is, akivel 2019-ben házasodtak össze.

 • Igazi pacifista a gazdái szerint az a cica, aki nyugodt szívvel megosztotta ebédjét egy kisegérrel.

  A 65 éves Gilly Rudrum még júniusban fogadta be Mistyt, a kóbor macskát, miután előző cicája, az egyébként "egér gyilkos" Molly elpusztult. Molly 15 évig élt a házaspárral, így megszokták, hogy nem jelentett gondot, ha egér bukkant fel a ház körül.

  Ezzel szemben Misty igazi egérbarát, legutóbb még az ebédjét is megosztotta az egyik betévedt egérkével, akit utána sem bántott.

 • Viola Davis is csatlakozott Az éhezők viadala előzményfilmjének stábjához, ami a Az Éhezők Viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája címet viseli, és a főszerepben a fiatal Colonius Snow lesz (Tom Blyth) , illetve a 12-es körzet egyik tagja, Lucy Gray, akinek részt kell vennie a 10. viadalon.

  Az 57 éves színésznő Volumnia Gaul szerepében fog feltűnni, aki egyfajta játékmester lesz, de mellette olyan nagy neveket is láthatunk majd még, mint Peter Dinklage, Jason Scheartzman, vagy épp az  Eufória egyik főszereplője, Hunter Schafer.

 • A Fekete özvegy és a készülő Dűne folytatásának sztárja megerősítette a pletykát, hogy három év után, valóban szakított Zach Braffal.

  instagram
  Fotó: Instagram

  "Úgy próbáltunk elválni, hogy a világ ne tudjon róla, mert erről a kapcsolatról mindenkinek volt véleménye" - mondta a 26 éves színésznő.

  A sztárpár 2019-ben jött össze, és a három év alatt sok kritika érte őket, ugyanis 21 év van közöttük, de ez őket sosem zavarta.