Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •   Érdemes lesz bekészíteni hideg élelmet, ha elindítjuk május 27-én a Stranger Things 4 évadát, ami maratoni hosszúságú lesz.

  A két részre bontott évad első fele 7 részből fog állni, ami jövő héten már elérhető is lesz a Netflixen, míg a második felvonásra július 1-ig kell várnunk. Nemrég kiderült, hogy a szokásos 50-60 perces részek helyett sokkal hosszabb, helyenként 1,5 vagy épp 2,5 órás epizódokkal is operál majd a Stranger Things, ami visszafordíthatatlanul menetel a végjáték felé. 

  Egyébként a nyitórész első 8 percét is elérhetővé tették azoknak, akik nem bírnak még várni pár napot a Hawkingba való visszatéréssel.

 • Kourtney Kardashian és Travis Barker között akkora a szerelem, hogy már egyeseknek sok is lehet.

  Kourtney
  Fotó: Instagram

  Olaszországban tartották az elő-esküvői vacsit Travis Bakerék, ahová számtalan sztár lesz hivatalos. A páros a képek tanúsága szerint nagyon egymásra van kattanva, bár kérdéses, hogy ez indokolja-e, hogy Travis fagyinak nézve Kourtney homlokát, megnyalja azt.

 • Nemrég az Index is beszámolt arról, hogy a 2018-ban elhunyt Stan Lee ismételten felbukkanhat a Marvel-filmekben, méghozzá úgy, hogy digitálisan raknák őt bele a korábbi, fel nem használt jelenetei segítségével.

  Lee
  Fotó: Northfoto

  Létezik ugyanis egy szerződés, aminek értelmében a stúdiónak joga van ahhoz, hogy felhasználják Stan Lee-t mindenféle produkcióban, legyen az film, sorozat, vagy más egyéb, ami hozzájuk köthető, ráadásul ez a megállapodás 20 évre szól.

  Azonban ennek hallatán rengetegen felháborodtak, mondván a Disney még a halála után is ki akarja zsákmányolni Pókember és számtalan más képregényhős atyját.

  A Twitteren többen is hangot adtak véleményüknek, ahol nem kíméltek a Disney-t. Jay Bauman, a Red Letter Media gyártócég alapítója például így vélekedik a dologról:

  Az utolsó éveiben is kizsákmányolták Stan Lee-t, erre még most sem hagyják békében nyugodni. Elmentek ti a p*csába!

  Harry Kassen, kritikus szerint kegyetlenség a Disney részéről, hogy Lee-t egyfajta brandnek tekintik, és ő is megemlítette, hogy végső soron nem is meglepő a részükről, hiszen életében is ezt tették vele.

  Az IndieWire oldalán is fel-fel bukkantak a rajongók véleménye, akik úgy gondolják, hogy egyszerűen kiárusítják Stan Lee-t, aki már nem is egy személy, inkább egy Marvel karakter, aki felett a Disney az úr.

  (IGN Hungary)

 • Nagyon úgy tűnik, hogy Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkot.

  Legalábbis a Blikk nemrég arról számolt be, hogy a rendezőt és a táncművészt együtt látták a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színháznál, amiről fotók is készültek.

  Ugyan Szente kecskeméti látogatása nem igazán számít furcsának, elvégre az ottani színház főrendezője, ám ezúttal Molnár Andreába társaságában tette azt. A lapnak megszólaló szemtanú szerint, a páros a színház előtt találkozott, ahová együtt léptek be végül.

  Noha ebben elsőre nincs semmi különös, ám mint kiderült, Szente és Molnár között láthatóan több van mint barátság, ugyanis nem csak megérintették több alkalommal egymást, de a csók sem maradt el.

  A lap megkereste a rendezőt is a kérdéssel kapcsolatban, ám rövidre zárva a beszélgetést kijelentette, hogy a magánéletéről nem szeretne nyilatkozni.

  Ellenben a Blikk sikeresen elérte Szente egyik barátját, aki szerint korai még kapcsolatról, vagy szerelemről beszélni, de jól érzik egymás társaságában magukat, viszont nem sietnek el semmit.