Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • „It's nice to have a friend” – énekli maga Swift is Lover című albumán.

  Tovább bonyolódik a színésznő Sophie Turner és az énekes-színész Joe Jonas válása. Mint arról korábban az Index is beszámolt, a válókeresetet a Jonas Brothers énekese adta be, a hivatalos iratokban a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezték meg.

  Taylor Swift azok után került képbe, hogy Turner egyik legjobb barátnőjeként már a kezdetektől kiállt a színésznő mellett – amióta nyilvánosságra került a szakítása, Swift vacsorázni és szórakozni vitte Turnert.

  Most azonban a Page Six úgy értesült, hogy a 33 éves Swift még egy lakást is kölcsönadott a 27 éves Turnernek, amiben a színésznő és a gyerekei lakhatnak, amíg Turner és Jonas rendezik a bonyolult felügyeleti megállapodást. A New York-i lakást Swift egyébként befektetési céllal tartja fenn, a kulcsok azonban most a Trónok harca sztárjánál landoltak.

  A lap paparazzói egyébként már ki is szúrták Turnert, amint a környéken tevékenykedett, így mostanra biztosra vehető, hogy a színésznő és gyerekei beköltöztek Swift lakásába.

 • Véget ért a forgatókönyvírók sztrájkja.

  Mint arról az Index is beszámolt, az Amerikai Forgatókönyvírók Szövetségének vezetősége megszavazta, hogy tagjai befejezzék a 148 napja tartó sztrájkot – ennek függvényében ismét munkához láthattak a szakma kiválóságai. A tagok a jövő héten szavaznak a megállapodás ratifikálásáról.

  A sztrájk többek között a Netflix egyik legsikeresebb sorozatát, a Stranger Thingset is érintette, melynek negyedik évada 2022 nyarán került fel a streamingszolgáltató kínálatába. Az ötödik – és egyben befejező – évad munkálatai a negyedik évad premierje után szinte azonnal megkezdődtek, a megjelenés azonban még így is évekre lehet, a 150 napos sztrájk ugyanis egyáltalán nem tett jót a sorozatnak.

  Mindenesetre Matt és Ross Duffer most már újfent gőzerővel dolgozik a befejező évad forgatókönyvén, ezt pedig a rajongókkal is tudatták.

  Visszatértünk

  – olvasható a Stranger Writers X-oldalára feltöltött képen, melyet – ahogy azt a fiók neve is sugallja – a netflixes sorozat írói vezetnek.

 • Az volt az utolsó csepp a pohárban, hogy az állat bevizelt a TikTok-celeb autójában.

  Úgy néz ki, sokkal több bosszúságot, mint örömöt okozott PSG Oglinak az a pomerániai törpespicc, melyet barátnőjével közösen a TV2-n futó Kőgazdag Fiatalok múlt heti adásában fogadtak örökbe.

  A fiatal férfi ennek okán úgy döntött, hogy fogja az állatot, és visszaadja a tenyésztőnek, annak ellenére is, hogy barátnője végig tiltakozott, szúrta ki a 24.hu.

  Nem jó a kutya, nem tudunk vele foglalkozni

  – magyarázta a tenyésztőnek, majd később hozzátette, az ötmilliós vételárral kezdjen, amit akar; ha visszaadja, visszaadja, ha nem, nem. A jelenetet alább nézheti vissza: 

 • Egyre inkább úgy néz ki, hogy az énekesnő és az NFL-sztár között tényleg lehet valami.

  Továbbra is lázban tartja a közvéleményt a kérdés, miszerint a 12-szeres Grammy-díjas énekesnő, Taylor Swift és a Kansas City Chiefs tight endje, Travis Kelce között lehet-e valami. Az NFL-játékos még hetekkel ezelőtt kezdett el udvarolni a 33 éves Swiftnek, mint kiderült, egyik koncertjére egy olyan barátságkarkötővel érkezett, amin rajta volt a telefonszáma, ezt azonban nem volt lehetősége átadni az énekesnőnek.

  Ezek után üzent neki egyik podcastjén keresztül, amiben meghívta Swiftet a Chicago Bears elleni játékukra – Kelce ugyanis meg szerette volna mutatni, hogy milyen az, amikor ő (és csapata) tölt meg egy teljes stadiont rajongókkal. 

  A meghívást Swift elfogadta, Kelce édesanyja társaságában szurkolta végig a mérkőzést, ami azonnal felrobbantotta az internetet, ahogy azok a felvételek is, amiken a két világsztár együtt hagyja el az Arrowhead stadiont. Mivel az est a Kansas City Chiefs győzelmével végződött, természetesen az afterparti sem maradhatott el, ahová Kelce és Swift ugyancsak együtt érkeztek.

  a privát buliról mindeddig semmit sem lehetett tudni, néhány órával ezelőtt azonban a TMZ birtokába jutott egy olyan kép, amelyen Swift épp átöleli Kelce-t.

  Ez az első kép, melyen az újdonsült szerelmeseket ennyire közel láthatjuk.

  Taylor Swift rajongói, azaz a swiftie-k egyébként teljesen odavannak az NFL-sztárért, annak köszönhetően, hogy ő az énekesnő 13. párja, illetve hogy Kelce egy napon született Swift nagymamájával, biztosak benne, hogy ő lesz az igazi.