Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mary-Kate Olsen nem sűrűn mutatkozik a nyilvánosság előtt.

  A volt filmsztár egy ideje már visszavonultan él a nyilvánosságtól, azonban a hétvégén Párizsban részt vett egy lovas eseményen, ahol ő maga is nyeregbe pattant.

 • Az egyetemista srác Redditen érdeklődött a többi felhasználótól, szerintük lehet-e egészségügyi kockázata a rendszeres kutyatápevésnek. Spoiler: igen.

  giphy.gif
  Fotó: Giphy.com

  Egy Reddit-felhasználó úgy döntött, tovább bővíti a platformon fellelhető szürreális esetek hosszú listáját, és tanácsot kér az internet népétől. A nevét ugyan nem vállalta (teljesen érthető okokból), de a történetét azért őszintén elmesélte:

  annyira le van égve anyagilag, hogy rászokott a kutyatápra, és most azon aggódik, lehet-e baja annak rendszeres fogyasztásától.

  Először egy felelsz vagy mersz kihívás miatt kóstolta meg a szárazeledelt (mint hangsúlyozta, csak és kizárólag azt eszi), és legnagyobb meglepetésére nem volt olyan rossz, ezért úgy döntött, a spórolás jegyében elkezdi főétkezéseit ezzel helyettesíteni. A helyzet annyira elfajult, hogy már a lakótársai is észrevették, ipari mennyiségben hordja haza a kutyaeledelt, pedig nincs is háziállata, így kénytelen volt elmondani nekik az igazságot.

  Valószínűleg őket is legalább annyira meglepte a vallomás, mint a többi Reddit-tagot, akik a kommentek alapján padlót fogtak az olvasottaktól. Akadtak szerencsére azért segítő szándékú fórumozók is, akik választ is adtak a kérdésére, és arra biztatták a fiút, szokjon le a dologról, mert nagyon nem egészséges.

  „A tápok az állatok emberi fogyasztásra nem ajánlott részeit is tartalmazhatják, például csontokat, csőrt, és egyébként sincs bennük sok tápanyag” – írták az egyetemistának, más pedig azt tanácsolta, inkább egyen babot és rizst, ha annyira szűkölködik, mert a kutyatápnál az is fényévekkel jobb.

  (via SzeretlekMagyarország)

 • A Stranger Things 4. évada már így is bővelkedett durva és sötét pillanatokban, de a készítők szerint az utolsó két rész még az eddig látottakra is rá fog licitálni.

  St4finálá
  Fotó: Instagram

  Július 1-jén érkezik a 4. évad második felvonása, ennek kapcsán a sorozat alkotói, a Duffer fivérek az Empire Magazine-nak adott interjú során meséltek arról, hogy mi vár a rajongókra a végjátékban.

  „Nem mondhatjátok, hogy nem figyelmeztettünk titeket” – mondták a közelgő finálé kapcsán.

  „Nem akarom konkrétan kimondani, de nem lehetünk nyugodtak a karakterek miatt, akik eljutottak a Vol. 2-be. Remélem, ez érthető, elvégre ez egy sötétebb évad, a gyerekek pedig már nem is igazán gyerekek többé. Ott van ez a baljós érzés, hogy nem minden megy majd simán. Nos, bárhogyan is lesz, látnotok kell.”

 • Tovább bővülhet a Star Wars univerzuma, ezúttal egy fiatal jedivel a főszerepben.

  Megszámolni is nehéz lesz lassan, hány Star Wars-sorozat van jelenleg a Disney+ kínálatában, és még mennyi érkezik a jövőben, legyen az élő szereplős vagy épp animációs.

  FallenOrder
  Fotó: YouTube

  Az Obi-Wan Kenobi sorozat napokkal ezelőtt befejeződött, ellenben hamarosan érkezik a Mandalorian 3. etapja is, igaz, az csak 2023 februárjában fog debütálni a Disney+-on.

  Nemrég viszont felmerültek olyan pletykák, hogy a Lucasfilm és a Disney egy újabb sorozaton dolgozik, ami egy Cal Kestis nevű jedire fókuszálna, akit a rajongók a Jedi: Fallen Order című videójátékban ismerhettek meg. 

  Cal még padavan volt a 66-os parancs idején, a Birodalom uralkodása alatt pedig rejtőzködni kényszerült, ám ahogy az lenni szokott, őt is utolérte a múltja, így ismét fénykardot kellett ragadnia, hogy túlélje a kegyetlen inkvizítorok, később pedig maga Darth Vader támadásait.

  A videójátékban a figurát Cameron Monaghan alakítja, akit a Gotham Jerome-jaként is ismerhetünk, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor a forrasztás alatt álló sorozatban is ő lesz a szereplő, sőt a Comic Book nevű oldal információi szerint már alá is írta a szerződését.

  Arról nincs hír, hogy élő vagy animációs sorozatban gondolkozik-e a Disney, illetve még a premier is jó messze van a szivárogtató szerint.