Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Majoros Hajnalka elengedte magát.

  Képernyőkép 2022-06-28 141139.png
  Fotó: @majesz187 / instagram

  A rapper még szombaton lépett fel a Volt fesztivál nagyszínpadán, melyről korábban már több fotót is videót is megosztott – most azonban egy teljesen más poszttal jelentkezett. Mint kiderült, a fellépésre felesége, Majoros Hajnalka is elkísérte, aki a backstage-ben egy hatalmasat bulizott, erről pedig videó is készült. 

  Hajnal mulat 

  – írta Majka a videóhoz, melyet Instagram-oldalára töltött fel. Íme:

 • A Netflixen pénteken lesz elérhető a Stranger Things 4 Vol. 2, amely az évad utolsó két epizódját foglalja magába. Az alkotók sötét és grandiózus finálét ígérnek, és elmondták, hogy egyik karakter miatt sem lehetünk teljesen nyugodtak.

  poszter
  Fotó: Twitter

  A hamarosan debütáló Vol. 2 most kapott egy saját plakátot is, amelyen minden fontosabb szereplő látható, élen a farkasszemet néző Vecnával és Elevennel.

 • Bella Hadid ellopta a show-t az új alkoholmentes kevert italának partiján.

  Bella
  Fotó: Instagram

  Kin Euphorics néven kerül piacra a modell új mocktail itala, aminek nemrég még egy bulit is tartottak, Bella Hadid pedig nem hazudtolta meg magát, ami a megjelenést illeti.

 • Az egykori VV–nyertes szerint neki kéne kapnia az idei Karinthy–gyűrűt, illetve el kellene venni a díjat az arra méltatlanoktól.

  Alig csengett le a tavalyi, Galla Miklós–féle Karinthy-gyűrű huzavona, most Nagy Alekosz jelentkezett be a kitüntetésért. 

  „Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján adják oda ugyanis a gyűrűt, amely csak is a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott” – kezdte a Való Világ 4. évadának győztese, aki egy Facebook–bejegyzést szentelt kérelmének, miszerint már 10 éve aktív része a magyar szórakoztatóiparnak, így itt az ideje, hogy ő is megkapja a humorművészetért kiosztott elismerést. 

  „Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt. Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak cserélgetnek egymás között ezek. 

  Adják nekem a gyűrűt! És végyék el azoktól, akik méltatlanok rá.

  Kitartásom, töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen” –írta„Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy gyűrű várományosa”.