Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • 102. születésnapját ünnepelte Anglia egyik legidősebb ikerpárja.

  Edth Dumbleton és Dorcas Tobin lehet Anglia egyik legidősebb ikerpárja, akik nemrég ünnepelhették 102. születésnapjukat. A két testvér mindössze 45 perc különbséggel látta meg a napvilágot 1920 június 28-án Banburyben, és ugyan jelenleg 128 kilométerre élnek egymástól, a vasárnapi szülinapot együtt töltötték, ahol sajtos szendviccsel ünnepeltek.

 • Az Amazon Prime sorozatában szereplő Antoy Starr alakítja Homelandert (magyarul Hazafi), aki egy Superman erejével felruházott szuperhős, csak éppenséggel semmi jóság, vagy hősiesség nincs benne.

   Kétségtelen, hogy hazafi a The Boys egyik, hanem legnépszerűbb figurájának számít, amihez nagyban hozzá tesz Starr kiváló játéka is, a rajongói pedig szeretnék, ha egy másik képregényhőst is megformálna a jövőben, történetesen az X-Menből ismert Rozsomákot.

  Ugyebár Disney birtokolja immáron az X-Men és a Fantasztikus 4-es jogait, utóbbiból már láthattunk is egy kis ízelítőt a Doktor Strange második részében, azonban nagy a csend az új mutáns csapatról. 

  Korábban Hugh Jackman formálta meg Logant, és ugyan az ausztrál színész örök kedvenc marad a rajongók körében, az MCU-ban valószínűleg egy teljesen új arcot fognak megszerezni a szerepre.

  Itt jön a képe Antony Starr, aki a rajongók elsőszámú választása lenne az adamantium karmokkal felruházott mutáns szerepére. 

  Nemrég pedig maga a színész is reagált a dologra, igaz nem pont úgy, ahogy azt sokan várták:

  "Ooofff...a csontjaim már attól sajognak, ha belegondolok milyen melóval járna a szerep!" - írta mindenki kedvenc Hazafija, aki mellett más nevek is felmerültek már.

  Korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Rozsomák szerepére Taron Egertont, vagy épp Daniel Radcliffet akarja a stúdió, de egyelőre semmi hivatalos bejelentés nem történt az ügyben.

 • Majoros Péter, azaz Majka családostól látogatott el Erdélybe.

  majki
  Fotó: Instagram

  A rapper és családja pontosabban Marosvásárhelyen jártak, ahol a helyi vásárt is meglesték. Majka itt bukkant egy fura konzervre, amin a "Medve trutyi" felirat volt olvasható. Kérdés persze, hogy vajon ténylegesen azt rejti-e a doboz, mint amit a címke sugall.

  "Meglepem a családot egy kis Erdélyi vásárfiàval…****" - írta a fotóhoz Majka.

 • Javában forog a Barbie mozifilm, ahol a sikoltozó Ryan Gosling legutóbb minden álmunkat felülmúlta.

  Legutóbb azonban nem egy újabb jelenet szivárgott ki, hanem a főszereplőt alakitó Margot Robbie férje ugrott be egy kicsit a forgatásra, hogy meglepje kedvesét, erről pedig képek is készültek.