új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Emily Ratajkowski a tőle megszokottól eltérően meglehetősen visszafogottan öltözködött a cannes-i filmfesztiválon.

    emily
    Fotó: Instagram

    A body horror műfaj császára, David Cronenberg új filmjének, a Crimes of the Future bemutatóján vett részt Emily Ratajkowski a cannes-i filmfesztiválon.

    A modellként és színésznőként is tevékenykedő Emily egyébként egészen visszafogott öltözéket választott a premierre:

  • Széles mosollyal az arcán köszönt be az Instáján az amerikai edző.

    Shane Tusup és Szabó Zsófi május 18-án bontotta fel az eljegyzését, amelynek okáról egyelőre mindkét fél hallgat. Úgy tűnik azonban, Tusupot nem küldte padlóra a szakítás: a barátaival időzik, kirándul és igen jó kedvében van.

    Mutatjuk:

  • Természetesen egy TikTokkerről van szó.

    Képernyőkép 2022-05-24 104921.png
    Fotó: @xpmovement / tiktok

    Az, hogy mindezt miért csinálja nem derül ki, valószínűleg csak a kíváncsiság hajtja, követői azonban sok mindenben támogatják.

    A férfi beszámolója szerint az első 1-2 hónapban borzalmasan nézett ki a tenyere, az ott lévő puha és érzékeny bőr ugyanis nehezen tudott alkalmazkodni a folyamatos terheléshez. Ez idő alatt tenyere folyamatosan hámlott, a második hónap után azonban bőre teljesen adaptálódott az új "életformához". 

    Bevallása szerint a bőr a tenyerén megkeményedett és sokkal ellenállóbb lett, távolról pedig teljesen úgy nézett ki, mint azelőtt, hogy elkezdett volna rajtuk járni — közelebbről azonban szembetűnő a különbség. Tenyerén kívül a férfi izmai és ízületei is megerősödtek, minek köszönhetően körülbelül három hónap után már nem okozott különösebb fájdalmat sem a négykézláb járás. 

    Negyven hét után a férfi keze és tenyere távolról továbbra is normálisnak tűnik a valóságban azonban sokkal keményebb, erősebb és ellenállóbb.

    A videós beszámolót alább nézheti meg: 

  • Egy fodrász súlyos elváltozást vett észre egyik vendégének fejbőrén, melyre az anyuka korábban azt hitte, hogy csak hétéves kisfia festékezte össze.

    Körülbelül egy évvel ezelőtt Lee King éppen a legjobb barátnőjénél, Ricci Jessnél volt hajat vágatni, amikor a 39 éves fodrász észrevett a barátnője fején egy szokatlan, kb. 24 mm átmérőjű foltot. Az anyuka kezdetben azt hitte, hogy hétéves fia, Lucas King firkálta össze a fejét, így nem is törődött vele, de miután beszélt Riccivel, Lee úgy döntött, hogy elmegy, és kivizsgáltatja azt. 

    Az orvosok megállapították, hogy a 43 éves nő fején egy ritka anyajegy, egy úgynevezett kék naevus található, mely bármikor rosszindulatúvá is válhatott volna – így természetesen el is távolították. Ehhez Lee-nek három műtéten kellett átesnie, mostanra azonban jobban van, mint bármikor.

    (Forrás: Metro)

  • Biznisz.

    Mint arról az Index is beszámolt, ByeAlex a múlt hónapban egy félmeztelen képet posztolt közösségi oldalára, ahol ugyan nem sok minden látszott, mégis törölte azt az Instagram. Mindez meglehetősen felbőszítette az énekest, aki a Facebook-oldalán kelt ki magából: 

    A kettős mérce, az zavar b.szottul. Az nagyon zavar. Mert legyünk már őszinték! Mi van a képen? Egy nő és egy férfi öleli egymást szerelmesen, semmi szexust nem sugallva vagy mutatva. Meztelenül, ahogy anyánk is világra hoz bennünket...

    – írta. Alex ezek után, úgy tűnt, hogy belenyugodott a történtekbe, a tiltott fotó azonban most egy teljesen új formában tért vissza a köztudatba, méghozzá egy pulóverre nyomtatva. Így igaz, 

    potom 15 500 forintért akár ön is magára húzhatja a képet, melyen az énekes és kedvese ruha nélkül ölelkeznek,

    bár való igaz, különösebb dolgot valóban nem lehet felfedezni a fotón – szúrta ki a 24.hu

  • Mint arról korábban az Index is beszámolt, Rachel Zegler, Steven Spielberg West Side Story című musicalfilmjének sztárja kapta Hófehérke szerepét a Disney új, élő szereplős mozijában. A filmért Marc Webb rendező felel, aki szerint Rachelt rendkívüli hangi adottságai mellett még számos más téren megmutatkozó tehetsége teszi alkalmassá a szerepre.

    Most úgy néz ki, hogy közel egy évvel a hír befutása után kezdetét vette a forgatás is, az első lesifotók pedig szinte azonnal napvilágot láttak, melyeken a színésznőt láthatjuk Hófehérke ruhájában.

    A rajongók persze azonnal kiakadtak, szerintük a jelmez ugyanis rettenetesen olcsónak néz ki, mint írták, a sarki jelmezboltban is igényesebb darabot tudnának szerezni. Íme egy példa arra, hogy egy cosplayer milyen ruhát tud magának készíteni saját zsebből:

    Ön mit gondol?