Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha azt hittük, hogy megszabadultunk Jigsaw játékszereitől,  nagyon is tévedtünk, ugyanis érkezik a Fűrész sorozat tizedik epizódja.

  Az új részről egyelőre nem sokat tudni, de az már biztos, hogy az a Kevin Greuter rendezi, akinek a hatodik, illetve a Fűrész 3D-t is köszönhetjük, de a sorozat szinte összes részében szerepet vállalt valamilyen formában.

  A jelenleg cím nélküli filmről az alkotók elárulták, hogy hallgattak a rajongókra, és ígérik, hogy olyan Fűrész mozit kapnak, amire vágynak, amiben dugig lesz fordulatokkal, és új csapdákkal.

 • Egészen szürreális videojáték jelent meg a napokban a Steamen, amiért az internet népe is megbolondult.

  A Squirrel With a Gun ( Mókus Fegyverrel) egy Unreal Engine 5 motorra épülő játék, amit Daniel DeEntemont fejlesztett, és ahogy a cím is sugallja, egy rágcsálóval kell szaladgálnunk, aki egy lőfegyvert tart, terrorban tartva ezzel a virtuális világ lakóit.

   Ugyan még nincs készen a Squirrel With a Gun, egy rövidke demó már megjelent, amivel bárki belebújhat a John Wicket idéző mókus bundájába.

  Az internetezők pedig imádják már most a videojátékot, amiből jeleneteket is megosztott a fejlesztő, ilyen például egy rablás, vagy épp egy bunyós jelenet.

 • A Lucifer sztárja, Tom Ellis csatlakozott feleségéhez, Meaghan Oppenheimerhez a HCA TV Awards alkalmával.

  Ellis mostanság nem sűrűn mutatkozik nyilvánosan, de a  43 éves színész továbbra is ördögein sármos, és láthatóan nagy a szerelem a forgatókönyvíró kedvesével is, akivel 2019-ben házasodtak össze.

 • Igazi pacifista a gazdái szerint az a cica, aki nyugodt szívvel megosztotta ebédjét egy kisegérrel.

  A 65 éves Gilly Rudrum még júniusban fogadta be Mistyt, a kóbor macskát, miután előző cicája, az egyébként "egér gyilkos" Molly elpusztult. Molly 15 évig élt a házaspárral, így megszokták, hogy nem jelentett gondot, ha egér bukkant fel a ház körül.

  Ezzel szemben Misty igazi egérbarát, legutóbb még az ebédjét is megosztotta az egyik betévedt egérkével, akit utána sem bántott.