Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tovább bővülhet a Star Wars univerzuma, ezúttal egy fiatal jedivel a főszerepben.

  Megszámolni is nehéz lesz lassan, hány Star Wars-sorozat van jelenleg a Disney+ kínálatában, és még mennyi érkezik a jövőben, legyen az élő szereplős vagy épp animációs.

  FallenOrder
  Fotó: YouTube

  Az Obi-Wan Kenobi sorozat napokkal ezelőtt befejeződött, ellenben hamarosan érkezik a Mandalorian 3. etapja is, igaz, az csak 2023 februárjában fog debütálni a Disney+-on.

  Nemrég viszont felmerültek olyan pletykák, hogy a Lucasfilm és a Disney egy újabb sorozaton dolgozik, ami egy Cal Kestis nevű jedire fókuszálna, akit a rajongók a Jedi: Fallen Order című videójátékban ismerhettek meg. 

  Cal még padavan volt a 66-os parancs idején, a Birodalom uralkodása alatt pedig rejtőzködni kényszerült, ám ahogy az lenni szokott, őt is utolérte a múltja, így ismét fénykardot kellett ragadnia, hogy túlélje a kegyetlen inkvizítorok, később pedig maga Darth Vader támadásait.

  A videójátékban a figurát Cameron Monaghan alakítja, akit a Gotham Jerome-jaként is ismerhetünk, és ha hihetünk a pletykáknak, akkor a forrasztás alatt álló sorozatban is ő lesz a szereplő, sőt a Comic Book nevű oldal információi szerint már alá is írta a szerződését.

  Arról nincs hír, hogy élő vagy animációs sorozatban gondolkozik-e a Disney, illetve még a premier is jó messze van a szivárogtató szerint.

 • Madonna gyerekeit nem sűrűn látni úgy, ahogy nemrég sikerült.

  madonna kölykei
  Fotó: Instagram

  Lourdes Leon és Rocco Ritchie együtt jelentek meg a Marine Serre-divatshow-n.
  Az énekesnő gyerekei ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, ezért is lepett meg sokakat a mostani eset.

 • Júliusban kerül mozikba a Thor: Szerelem és Mennydörgés, és lesz benne egy jelenet, ami különösen fontos a főszereplő számára.

  Thorfenék
  Fotó: Instagram

  Már az előzetesben is megmutatták, hogy egy ponton a Zeuszt alakító Russell Crowe egy mozdulattal lepöccinti Thor ruháját, megmutatva ezzel az asgardi isten meztelen fenekét.

  Chris Hemsworth a Thor 4 vörös szőnyeges bemutatóján mesélt arról, hogy egy igazi álom volt számára, hogy megmutathatta a fenekét egy Marvel-filmben, amire közel 10 éve várt már. Egyébként nem ez lesz az első pucér fenék, amit egy Marvel-moziban láthatunk, ugyanis a Thor 3. epizódjában például Hulk villantott, igaz, ő teljesen CGI-figura.

 • Tom Cruise nemrég landolt Londonban.

  A Top Gun sztárja egy rövid időre hagyta el a várost, de vasárnap vissza is tért Londonba, ahol már lesifotósok várták.
  Mutatjuk: