Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy nő biztosra veszi, hogy létezik a másvilág és a természetfeletti, miután a biztonsági kamerájának felvételén egy barátságos macska szellemét vélte felfedezni.

  A 31 éves Laura Herrington arra lett figyelmes, hogy a biztonsági kamerák felvettek valami mozgást a kertjében, amiről értesítést kapott, így visszanézte a felvételeket a férjével, Justinnal. 

  A házaspár állítja: a felvételen egy szinte áttetsző macska szellemét látni, ami keresztül rohan a kertjükön, majd eltűnik a semmibe.


  Természetesen nem lehet kizárni, hogy valóban egy kóborló kísértetet vett videóra a kamera, de valószínűbb, hogy egy szimpla macska vágott keresztül a ház udvarán, mindenesetre Laura meg van győződve arról, hogy szellemet láttak.

 • A hőség a négylábú barátainkat sem kíméli, épp ezért Japánban kitalálták, hogy mivel lehetne megvédeni a kutyusokat a melegtől.

  kutyqa
  Fotó: CNN video

  Elemmel működő, ventilátoros ruhákat lehet vásárolni Japánban, amit kifejezetten kiskutyáknak terveztek, hogy könnyebben át tudják vészelni a nyári hőségben a sétákat.

  Rei Uzawa, a Sweet Mommy cég elnöke, azután rukkolt elő az ötlettel, hogy a kiskutyája minden séta után teljesen kimerült a meleg miatt.

  "Szinte semmi csapadék nem esik, a melegebb napok pedig a vártnál előbb érkeztek.  Épp emiatt készítettük el azt a terméket, amire szüksége van a piacnak." - mondta Uzawa a ventilátoros ruháról.