Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • vvkriszti
  Fotó: RTL

  Közel 20 napja már, hogy véget ért a ValóVilág 11. évada, amelynek győztese VV Kriszti lett. A fiatal lány most a Blikk vendége volt, és többek közt arról is mesélt, hogy a finálé óta megismerkedett valakivel. Kriszti a rejtélyes lovag kilétéről sokat nem szeretett volna elárulni, de mint kiderült, már randizni is voltak a figyelmes udvarlóval.

  Vannak azonban, akik kevésbé tisztelettudóak – például a kommentelők egy része. VV Kriszti bevallotta, megviselik őt a negatív hozzászólások, és hiába próbálja, nem tudja őket kizárni.

  „Van, hogy random eszembe jutnak, és így elgondolkozom, hogy tényleg, biztos nekem kellett volna nyernem? Hogy nem lett volna jobb, ha nem én nyerem, és akkor nem lesz az emberekben ez az elégedetlenség? Kételkedem sokszor magamban, tudod, hogy nem én akartam, ne engem szidjatok, mert én nyertem, nem tudok ezzel mit csinálni. Meg nyilván a gonoszkodó prolikat nem bírom, akik úgy bántanak, hogy szutyok, meg stb.” – idézte fel a VV-győztes, akinek még mindig idegen kicsit a kinti lét.

 • Képeken, ahogy egy bagoly kukucskál ki egy fa odvából, hogy óvatosan szemmel tartsa a járókelőket. A kistestű erdeibaglyot az indiai Keoladeo Nemzeti Parkban kapta lencsevégre a 32 éves Dipanjan Pal hobbifotós. A bagoly a fa közelében elhaladó embereket figyelte, mivel a fán lévő lyuk éppen elég nagy volt ahhoz, hogy kiférjen rajta.

  „Sokáig vártam, hogy lefényképezhessem, hogy sárga, kör alakú szemei a kamerám lencséje felé nézzenek. – mondta Pal. –Nagyon lusta bagoly volt, mivel az ottlétem nagy részében csukva tartotta a szemét. Próbáltam megörökíteni ezeket a pillanatokat, miközben a lehető legjobban elrejtőztem egy bokor mögött. A bagoly nagyon jól álcázza magát, ezért sokan lemaradtak róla, amikor elhaladtak a fa mellett.”