Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte süt róla a luxus.

  Rácz Jenő nem azon hírességek táborát erősíti, akik magánéletüket féltve őriznék a nyilvánosság előtt. A Michelin-csillagos sztárséf életének legfontosabb történéseiről mindig beszámol valamilyen formában a médiában; így történt, hogy a rajongók az esküvőjéről is láthattak felvételeket, de azt is megosztotta, hogy mikor született meg az első közös gyermeke Rácz-Gyuricza Dórával. Kislányukról, Kamilláról is szokott posztolni, a csöppség arcát azonban nem mutatja. Különböző műsorokban is szívesen szerepel, magánélete ugyanakkor nem nyitott könyv.

  Ezért is számít kivételesnek az az Instagram-bejegyzés, amelyben bepillantást enged az otthonába. Arról a helyről ugyanis, hogy hol él kis családjával, eddig nem sokat mutatott. Az alábbi videóban az aranyozott csempéjű, tágas konyhája látható, amelyet a legmodernebb gépekkel szereltek fel.

  „A séf élet nem csak a konyha forgatagáról szól, hanem arról is, hogyan töltődünk fel a hosszú napok után” – olvasható a videónál.

 • Az online vásárlás élménye és egyszerűsége miatt sokan döntenek úgy, hogy az üzletekben való rohangálás és a próbafülkénél, majd a kasszánál való várakozás helyett inkább az internetről rendelik meg azokat a ruhadarabokat, amelyekre szükségük van; vagy azokat, amelyek csak úgy megtetszettek nekik böngészés közben. De nem minden esetben garantált, hogy azt az öltözéket kapja meg az ember, amit rendeléskor a képen látott. Ezzel kapcsolatos tapasztalatát osztotta meg az egyik pórul járt internetező.

  Egy 30 éves anyuka, Naomi Lashington úgy mesélte: egy szoknyát rendelt az egyik külföldi webshopból, amely ugyan alapból nem mindennapi szabású volt, ám arra cseppet sem számított, hogy a ruházat leginkább egy hálózsákra hasonlít majd. Lashington legalábbis ahhoz tudná hasonlítani a ruhadarabot, amelyet csak egy méretben lehet kapni. Bele is bújt: csak a feje látszott ki belőle.

  Szerencse, hogy a helyzethez kellő humorérzékkel tudott állni. Alább láthatja reakcióját:

 • Majka ennél büszkébb nem is lehetne gyermekére.

  Majoros Péter, azaz Majka és Majoros Hajnalka kisebbik fiának labdarúgó-pályafutása néhány évvel ezelőtt indult, ráadásul nagyon eredményesen. Olivér, aki az Újpesthez igazolt, s jelenleg is lila színekben mutatkozik, majdhogynem napra pontosan egy évvel ezelőtt kupát is nyert; a kisfiú öröméről itt láthat képeket.

  Azt, hogy a kis Olivér, aki éppen ma, azaz április 12-én ünnepli a 8. születésnapját, milyen tehetséges, újabb videó bizonyítja. A 2024-es X-Faktor új mentora ugyanis videóra vette, ahogy a kisfiú akkora gólt rúgott, hogy azt a kapus keze se bírta.

  Szülinapja alkalmából rúgott egy bombát. Happy kisbabam

  – írta a videóhoz Majka, akinek kisfia a 13-as mezt viseli. Olivér bátyja, Marián 2022 augusztusában írt alá az Újpestnek, erről fotót ide kattintva láthat.

 • Baliról jelentkeztek be az Instagramon.

  Csobot Adél március végén az egyik barátnőjével utazott Balira, ám nem sokkal később a párja, Istenes Bence és két közös gyermekük, Nátán és Ádin is csatlakozott hozzájuk. Az X-Faktor felfedezettje ugyan csak a korlátozott ideig elérhető bejegyzéseiben számolt be élményeiről, de azokból kiderült, hogy azért utazott Balira, mert régóta érdekli a spiritualitás: részt is vett egy tisztító ceremónián, de többször utalt arra, hogy idejét meditációval és jógázással tölti.

  Az énekesnő az egyéb elfoglaltságairól nem igazán tett közzé képeket; nem úgy Istenes Bence, aki egy lapozható bejegyzésben újságolta el, hogyan telnek napjaink Ubud városában. A finom ételekről készített fotói mellett látható tájkép, egy majmos szelfi, valamint néhány olyan felvétel, amelyen a zuhany alatt pózolnak kedvesével, Csobot Adéllal. Utóbbiért lapozni kell, ha látni szeretné.