Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az amerikai edző újfent látogatást tett egy tetoválóművésznél, de a Szabó Zsófival közösen csináltatott gémkapocs tetoválásán egyelőre még nem módosított.

  D AS20191005034
  Fotó: Kovács Tamás / MTI

  Alig egy hete, mint azt mi is megírtuk, Tusup újabb tetoválásokat varratott mellkasára, melyeknek akkor fontos és személyes jelentést tulajdonított. A férfi eljegyzésük felbontása óta, láthatóan még nem hagyott fel egykori kedvesének visszahódítására irányzott törekvéseivel. Mostani varratása alkalmával néhány új, elmondása szerint „mélyebb és értelmes” idézetet, illetve szimbólumot csináltatott a tetoválásaihoz tartozó élettörténeti táblájához. 

 • A tévés egy aranyos apa-fia képet mutatott az Instagramon követőinek.

  Úgy nő Hajdú Péter kisfia, akár a gomba! Dominik, a műsorvezető és szerelme, Eszter első közös gyermeke február közepén látta meg a napvilágot, azóta pedig több fotót is mutattak róla büszke szülei. Ezúttal édesapja örökített meg a ciprusi nyaralásuk alatt egy aranyos közös pillanatot, az apa-fia szelfin együtt mosolyog a kamerába Hajdú és a pici is, aki követői szerint egyre jobban hasonlít rá.

  „Apa-fia szerelem a legkisebbel” – írta a poszthoz a tévés.