Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Míg Gálicz Péter bravúros teljesítménnyel világbajnoki bronzérmet nyert a budapesti vizes vb-n a 25 kilométeres távúszásban, az is kiderült, hogy idén mintegy kétszer annyian,  329 174-en látogatták a Múzeumok Éjszakája eseményeit, mint tavaly. A számokról Hoppál Péter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium kultúráért felelős államtitkára beszélt a Kossuth Rádióban.

  Az éjszakai kínálatban 430 (126 budapesti, 305 vidéki) intézmény vett részt, rekordszámú, több mint 2500 programmal. A dobogós helyre két fővárosi és egy vidéki nagyváros múzeuma került fel:

  1. Szépművészeti Múzeum 15 000 látogató
  2. Néprajzi Múzeum 11 254 látogató
  3. Szolnok múzeumai 11 000 látogató

  Idén a Múzeumok Éjszakája hivatalos honlapjának látogatottsága is rekordot döntött idén. Az adatok azt mutatják, hogy egyre több fiatalt vonz a program: a 18-24 éves korosztályból érdeklődők száma idén már 27 százalékot tett ki.

 • Egy visszaeső zaklatója tört be a híresség kaliforniai rezidenciájába.

  GettyImages-1235451581
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  A TMZ értesülései szerint Aharon Brownt már korábban is letartóztatták az énekesnő zaklatásáért, mivel 2021 szeptemberében Ariana Los Angeles-i otthonánál egy vadászkéssel a kezében kiabált, azzal fenyegetőzve, hogy a híresség életére tör.

  A távoltartási végzése ellenére a férfit most ismét letartóztatták Ariana Grande zaklatásáért, ugyanis ezúttal a popsztár 29. születésnapján annak montecitói otthonába tört be. A zaklatónak sikerült bejutnia az énekesnő otthonában, aki szerencsére nem tartózkodott otthon, és a riasztórendszer jelzése után a kiérkező rendőrök őrizetbe vették a férfit. 

  Brown ellen vádat emeltek zaklatás, betörés, elektromos vezetékek megrongálása, valamint bírósági végzés megszegése és akadályoztatása miatt. A férfi ártatlannak vallotta magát, jelenleg is őrizetben van.

 • Korábban már többször is eltávolodtak egymástól, később azonban mindig egymásra találtak – most azonban úgy néz ki, végleg vége a kapcsolatuknak. A rapper és kosárlabdázó barátnője ugyan még nem szólaltak meg az ügyet illetően, egy közeli barát a Story magazinnak azonban megerősítette a szakítás tényét. 

  Valóban nem alkotnak már egy párt, igaz a hír 

  – magyarázta az informátor. 

  Curtis korábban már többször is hangoztatta, hogy nem egyszerű eset, és bár bevallása szerint a kábítószer-fogyasztással már felhagyott, a koncertek miatti távollét és éjszaki élet bizonyára megterhelő lehetett kedvese számára.

  (Forrás: Story)

 • A 47. éves színésznőn nem fog az idő vasfoga, sőt: talán jobban néz ki, mint valaha!

  Eva Longoriát Olaszországban, a Taormina Filmfesztivál vörösszőnyegén kapták lencsevégre kedden, ahova egy nyitott hátú, elől csipkékkel díszített, merészen áttetsző fekete ruhában érkezett.

  A Született feleségek sztárja úgy tűnik, valahogy megállította az időt, mással ugyanis nehezen magyarázható, hogy másfél évtizede képtelen szinte egy napot is öregedni: még mindig is elképesztően néz ki, így érthető hát, hogy csodás estélyiében ellopta az esti showt, és a fotósok kedvenc múzsájává vált.