Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban már többször is eltávolodtak egymástól, később azonban mindig egymásra találtak – most azonban úgy néz ki, végleg vége a kapcsolatuknak. A rapper és kosárlabdázó barátnője ugyan még nem szólaltak meg az ügyet illetően, egy közeli barát a Story magazinnak azonban megerősítette a szakítás tényét. 

  Valóban nem alkotnak már egy párt, igaz a hír 

  – magyarázta az informátor. 

  Curtis korábban már többször is hangoztatta, hogy nem egyszerű eset, és bár bevallása szerint a kábítószer-fogyasztással már felhagyott, a koncertek miatti távollét és éjszaki élet bizonyára megterhelő lehetett kedvese számára.

  (Forrás: Story)

 • A 47. éves színésznőn nem fog az idő vasfoga, sőt: talán jobban néz ki, mint valaha!

  Eva Longoriát Olaszországban, a Taormina Filmfesztivál vörösszőnyegén kapták lencsevégre kedden, ahova egy nyitott hátú, elől csipkékkel díszített, merészen áttetsző fekete ruhában érkezett.

  A Született feleségek sztárja úgy tűnik, valahogy megállította az időt, mással ugyanis nehezen magyarázható, hogy másfél évtizede képtelen szinte egy napot is öregedni: még mindig is elképesztően néz ki, így érthető hát, hogy csodás estélyiében ellopta az esti showt, és a fotósok kedvenc múzsájává vált. 

 • Szem nem maradt szárazon.

  Képernyőkép 2022-06-30 102637.png
  Fotó: Balázsék oldala / Facebook

  Sebestyén Balázs és Vadon Jani előszeretettel vetik bele magukat mindenféle őrültségbe, hogy a közönséget, de legfőképp magukat is szórakoztassuk. Legutóbbi műveletük során az élő ördöglakatból szerettek volna kiszabadulni, ez azonban többszöri próbálkozásra sem jött nekik össze – a próbálkozásról készült videónak azonban minden másodperce aranyat ér.

  Kipróbáltuk az élő ördöglakatot... biztos van, akinek sikerül...

  – írták a videóhoz, melyet alább nézhet meg ön is: 

 • Idén sincs Sound Gabo nélkül.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  A testépítő celeb még 2015-ben tett szert országos ismertségre, amikor is szintén ezen a nyári fesztiválon készült róla felvétel, ami megőrizte emlékezetes táncmozdulatait az utókornak. Az idei nyáron se lehetett ez másképp, Pumped Gabo újfent természetes parti közegében látható, amit rengetegen meg is örökíthettek már, hiszen mai napig egy összetéveszthetetlen jelenség.

  A szent föld kitárta kapuit, és mi itt vagyunk. A szent földön. A Soundon

  –írta Gabo a bejelentkező posztjában.

   Másik képén szintén jól látható, Gabo maga is úgy érzi, hazatért: