Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Barista Adam az Egyesült Államok keleti partján található metropoliszának első MI-kávéfőzője, ami a visszajelzések alapján fenséges italokat készít a Botbar Cafe-ban, Brooklyn negyedben. Mivel manapság amúgy is egyre több robot végez egyszerű feladatokat az éttermekben, így a tulaj szerint kézenfekvőnek látszott rábízni a baristáskodást is egyre.

  A két karral rendelkező gép ugyanakkor hihetetlen gyors: óránként akár 50 eszpresszó italt képes elkészíteni, ami valóban jól jöhet csúcsidőben. A kávézó a Las Vegas-i székhelyű Richtech Robotics robotikai gyártócég ügyfele, és ez az első ilyen üzlet New Yorkban, de nagy reményeket fűznek az ötletükhöz. Állítólag már nagyobb, nemzetközi kávéházláncokat is elkezdtek tárgyalni. Íme:

 • A legrúgóképesebb testőrnek tartja Papaszítát a világon.

  Képernyőfelvétel (182).png
  Fotó: TV2

  A TV2 új realityje, a Kőgazdag Fiatalok továbbra is elképesztő szituációkkal képes sokkolni a tévénézőket. A tehetős fiatalok ugyanis nem csak heves szóváltásokba tudnak bocsátkozni, hanem olykor hatalmas összegekbe kerülő károkat is képesek okozni. Így volt ez a legutóbbi adásban is, amelyben PSG Ogli megkérte testőrét, Papaszítát, hogy egy önvédelmi gyorstalpalót adjon neki, ami odáig fajult, hogy a TikTok-sztár 10 milliós csillárja bánta.

  Ogli lehelyezett a nappalija közepére egy bokszzsákot, majd megkérte kigyúrt testőrét, hogy demonstráljon néhány pusztító erejű csapást azon, hiszen amúgy sem árt, ha az influenszer képes kimenteni magát a szorult helyzetekből.

  Papaszítát félrehívtam, mert vettem neki egy bokszzsákot, hogy megmutassa, hogyan kell az éles helyzetekre felkészülni

  – mondta PSG Ogli, aztán bele is kezdtek a harcmozdulatokba.

  Papaszíta néhány kisebb ütése azonnal fel is borította a gyenge minőségű zsákot, de Olivér azt akarta, hogy a rúgótechnikáját is mutassa meg a testőre. A férfinek nem kellett kétszer mondani: hatalmas rúgást mért a zsákra, ami szó szerint elrepült, és telibe találta a plafonon levő, méregdrága csillárt.

  Épp ezért szeretem Papaszítát. A legrúgóképesebb pacek a világon. Még a tízmilliós csillárt is szó nélkül lerúgja

  – magasztalta védelmezőjét Ogli.

  (via Ripost)

 • Példát szeretne mutatni a nőknek.

  Gáspár Bea a Blikknek adott interjút, melyben többek között arról beszélt, hogy sosem késő karriert építeni, hiszen maga is azután robbant be a gasztronómia világába, hogy lányai már felnőttekké váltak. Gáspár Győző felesége több szakácskönyvet adott ki az utóbbi időben, és szerencsésnek tartja magát, mert a hivatása egyben a hobbija is.

  Az elhivatottságom mellett sok szerencsés véletlennek is köszönhetem, hogy karriert tudtam építeni. Ha ezzel példát tudok mutatni, annak örülök, mert úgy gondolom, hogy nem csupán a roma nők, de sok más nő is elveszettnek érzi magát a mai világban. Támogatom azt a törekvést, ha valaki nem akar a férjétől anyagilag függeni, de ugyanúgy támogatom azt is, ha egy nő meg szeretné élni az anyaság örömeit, és csak később valósítja meg önmagát, ahogy én is tettem.

  Mint mondta, nem véletlen tartja a mondás: minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő. Éveken át ő is Gáspár Győző „stabil háttérországa” volt, ami ma sem változott, viszont most már örömmel vállal főzéssel kapcsolatos munkákat.

  „A lányaimnak már megvan a saját életük, ami nem jelenti azt, hogy ne lennénk ugyanolyan összetartó család, mint eddig, de az utóbbi években, túl a negyvenen, eljött az ideje annak, hogy én magam is kibontakozzak. Szerencsésnek érzem magam, mert nemcsak a lányaim, de Győző is maximálisan támogat ebben, ami szerintem a jól működő házasságunk egyik alappillére” – fogalmazott Gáspár Bea.

 • Elképesztő köztük a hasonlóság.

  A Lancôme vörös szőnyeges gálaestjén vett részt Epres Panni, melyet a méltán híres Louvre épületében tartottak meg. Az eseményen a márka több ikonikus nagykövete is tiszteletét tette, köztük Penélope Cruz, akivel sikerült összefutnia az este folyamán Epres Panninak. 

  A napokban zajló párizsi divathéten a francia főváros egyébként hemzseg a világsztároktól, így a luxusmárka és a Louvre kollaborációja nem is kaphatott volna tökéletesebb időpontot az ünneplésre. Az Oscar-díjas spanyol színésznővel készült közös fotót itt tudja megtekinteni.

  (via Glamour)