Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kétségbeesetten keresik a színészt, aki megformálja a fiatal Vilmos herceget.

  Nem indul könnyen a Netflix népszerű drámasorozata, A Korona 5. évada, legalábbis a stábtagoknak biztosan nem. A szuperprodukció forgatása pár hét múlva kezdődik, ugyanakkor még mindig nem tudni, ki alakítja majd az ifjú Vilmos herceget, egyelőre ugyanis a készítők nem találtak megfelelő színészt. Nemrég egy internetes hirdetést is feladtak, hátha így nagyobb sikerrel járnak, az idő ugyanis sürget: az új epizódok novemberben elvileg már meg is érkeznek a streamingszolgáltató felületére.

  „Ez jelentős szerep ebben a díjnyertes drámában, és egy fizikailag igen hasonló szereplőt keresünk. A forgatás 2022. szeptember elején kezdődik. Előzetes színészi szakmai tapasztalat nem szükséges” - idézte a Metro a szóban forgó felhívást, amely szerint a színész és annak családja is komoly támogatásra számíthat a műsortól. Ennek ellenére biztos nem lesz könnyű dolga a szerencsés kiválasztottnak, hiszen kevesebb, mint egy hónap áll majd a rendelkezésére, hogy megfelelően felkészüljön.

  Ráadásul úgy tudni, nem csak Vilmos, de öccse, a még gyerek Harry megformálójának kiléte is kérdéses, amelynél szintén a külsőt és a tehetséget keresik a castingosok a tapasztalattal szemben. Szüleiket azonban biztosan Elizabeth Debicki és Dominic West alakítja majd.

 • A TV2 táncos vetélkedőjének új versenyzőit egy hétfői sajtótájékoztatón leplezték le, egy hazai lap információi szerint azonban eredetileg másképp nézett volna ki a felállás.

  A Dancing with the Stars harmadik évadában többek között ott lesz Rubint Réka, aki az előző évad nyertesével, Andrei Mangrával szántja majd fel a parkettet, de többek között Kulcsár Edinát, Vavra Bencét, Zimány Lindát és Csobot Adélt is láthatjuk majd hétről-hétre – a versenyzők teljesen névsoráról ebben a cikkünkben számoltunk be. 

  A Blikk azonban úgy tudja, ez a felállás nemrégiben még máshogy nézett ki, az előzetes tervek szerint ugyanis Shane Tusup, Hosszú Katinka korábbi edzője is a versenyzők között lett volna, az utolsó pillanatban azonban mégsem engedték, hogy részt vegyen versenyben.

  Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbenést okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakítottak, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedéséről. Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció 

  – mesélte a lapnak egy a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki később hozzátette, hosszas egyeztetés után a produkcióvezetők végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak, a verseny ugyanis egy nagyon hosszú, komoly feszültségekkel járó, embert próbáló feladat, így nem akarták, hogy Shane az adások alatt esetlegesen úgy viselkedjen, amit majd később megbán.

  Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatnak

  – fejezte be az informátor. A Blikk egyébként a TV2 sajtóosztályát is megkereste az üggyel kapcsolatban, akik semleges választ adtak kérdésükre, nem erősítették meg az állítások igazságtartalmát, de nem is cáfolták azt.

 • A Dűne főszereplőjét több szemfüles rajongó is kiszúrta.

  GettyImages-1414130455
  Fotó: Joseph Okpako / Getty Images

  A maceszgombóc után a magyar fesztiválélménybe is belekóstolt Timotheé Chalamet! Hiába a baseballsapka és az arcmaszk, a Dűne 2. forgatása miatt Budapesten tartózkodó fiatal színészt többen is kiszúrták a Sziget fesztivál első, szerdai napján, ahogy a VIP emelvényen bulizott a Rüfüs Du Sol dallamaira.

  Egyelőre nem tudni, Chalamet a többi napon is kilátogat-e a Hajógyári szigetre, mindenesetre tegnap a róla készült videó alapján nagyon jól érezte magát:

    

 • Egy kisebb edzőtáborban készül ismét kirobbanó formába lendülni az Aquaman sztárja.

  GettyImages-1072421804
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Nem is akármilyen csapatot kerített magának a színész azért, hogy újra régi fényében tündökölhessen. Szamoai filmkaszkadőrök fogják segíteni a felkészülését, és tekintve hogy ő maga is Hawaii-i származású, rendkívül jó hangulatú edzésnapok elébe nézhet a társulat. Momoa akciófilmjei révén mindig is fantasztikus fizikumáról volt híres, rövidesen a Halálos Iramban 10-ben, illetve a Dűne 2. részében lesz látható. Mostani bejegyzésében az edzésnapjának a jegesfürdős befejezését osztotta meg, amit jól kivehetően egy egyszerű fagyasztóládában ejtett meg ezúttal.