Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő–énekesnő szerint hamarosan eljön az idő, hogy a családalapítást fogja választani karrierje helyett.

  Őszintén mesélt jövőbéli terveiről Selena Gomez. A színésznő–énekesnő egy podcast műsorban árulta el a két háziasszonynak, Raquelle Stevensnek és Ashley Cooknak, hogy szeretne feleség és anyuka lenni, így ha úgy hozza a sors, felkészült magánéletéért otthagyni Hollywoodot.

  „Előbb–utóbb úgyis elegem lesz ebből az egészből, úgyhogy valószínűleg életem nagy részét jótékonykodásnak fogom szentelni, mielőtt végleg nyugovóra térek.”

  A Gyilkos a házban sztárja bevallotta, akkor ütött szöget benne a gyermekvállalás gondolata, ahogy látta megnőni 8 és fél éves féltestvérét, Gracie–t.

  „Más perspektívába helyezte a dolgokat. Nincs jobb érzés a világon. Valahogy már szülőnek érzem magam, pedig nem vagyok az ” –mondta Gomez, aki egyébként nem kevesebb, mint négy gyermeket szeretne majd.

 • A sztárvilág krémje jelen volt Beyoncé péntek esti privát buliján, ami a képek alapján elég vadra sikerülhetett, elnézve Donald Glover szettjét.

  A parti egyébként az énekesnő új albuma miatt lett szervezve, ami Renaissance címmel jelent meg nem is olyan rég. A New York-ban tartott bulin olyan hírességek vettek részt, mint Leonardo DiCaprio,Yara Shahidi, Janelle Monae, Kendrick Lamar, Jill Scott, Jurnee Smollett, La La Anthony, Chloe Bailey, Trevor Noah, és még sokan mások.

 • Ragasztószalaggal rögzített hirdetés árválkodik egy budai transzformátorház oldalán:

  ROSSZ KEDVED VAN ? :(

  Tépj egy kedves katicát! :)

  – biztat az egyszerű és nagyszerű falragasz, aminek alján a lakáshirdetések mintájára nemrég még letéphető cetlik sorakozhattak, rajtuk a beígért kedves katicákkal. 

  Egy darab sem maradt.

  De akinek nem jutott, az is jobb kedvvel sétál tovább.

 • A nemzetközi macskanap alkalmából 10+1 pontban gyűjtötték össze a katasztrófavédők, hogy mit tanultak a macskákról. Amellett, hogy jól tudják, a macskák bárhova is fel tudnak mászni, megbújni, és a hálálkodással sem bajlódnak a mentés után, állításuk szerint igazi kis terroristák.

  A bejegyzésben ugyanis olyan hihetetlen esetekről írnak, amikor Budapesten egy idegen macska egy fürdőszobában tartotta sakkban a lakókat, akik tűzoltókat hívtak, mert nem merték megfogni. Győr-Moson-Sopron megyében bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, emiatt kigyulladt egy serpenyőnyi zsír.

  A katasztrófavédőknek idén eddig 67 macskát kellett kihozniuk onnan, ahová beestek, 50-et húztak ki onnan, ahová beszorult, 36-ot hoztak le vagy ki onnan, ahonnan egyedül nem volt hajlandó távozni, és volt egy, aki tüzet okozott. Utóbbi után fontolóra vették, hogy a cicáknak is kellene tűzmegelőzést tartani.