Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szekér Gergő arról beszélt, eddig félt kimondani dolgokat, de szerinte fontos, hogy szabadságban éljünk.

  szekergergo
  Fotó: RTL

  Szekér Gergő, az X-Faktor valamint a The Voice korábbi versenyzője volt a Reggeli egyik vendége pénteken. A 29 éves énekes őszintén mesélt arról, mennyi minden nyomta a lelkét mostanság, majd ennek kapcsán először vallotta be, hogy saját neméhez vonzódik.

  Az ember borzasztóan fél, én nagyon-nagyon féltem kimondani dolgokat, és most bocsánat, senkinem nem akarom tönkre tenni a reggelét, de bizony vannak olyan dolgok, amelyeket egy előadóművész – egy kicsit nehezebb ezt kimondani, mint gondoltam – azért nem mondhat ki, mert politikai állásfoglalásba ütközik

  – kezdte a coming outját, hozzátéve: egyáltalán nem tetszik neki, hogy manapság mindent ebbe az irányba kell elvinni.

  „Miért kell erről beszélni? Tegyük fel a melegséget, nem véletlenül mondom azt, hogy párom van! Aki érti, érti... Ez miért függ össze? Miért kell az énekesnek a magánéletről bármit beszámolnia? Másrészt a melegségnek miért van köze a politikához? És ez engem borzasztóan zavar! Sajnálom, hogy kimondom, lehet, hogy nem lesz munkám innentől, nem tudok mit csinálni...” – folytatta Szekér, majd Pap Gergő rákérdezett, történt-e már korábban hasonló eset az egyébként vezető vágóként dolgozó férfival.

  „Nekem már volt ilyen, nem mondom szándékosan, hogy hol, mikor és miért, de voltam már olyan listán, amire azért kerültem, mert féltek attól, hogy bizonyos dolgok kiderülnek. (...) Nem akarom rásózni az emberekre az életemet, de fontos, hogy szabadságban éljünk, azért, hogy dolgok kijöjjenek belőlünk, nem lehet félelemben élni reggeltől estig” – zárta sorait az énekes, és azt is elmesélte, az volt talán a legnagyobb megkönnyebbülés számára, amikor nagymamája előtt is színt vallott, aki nagyon pozitívan fogadta a hírt.

 • Balszerencsésen indult a mozifilm forgatása.

  Chris Pratt közösségi oldalán osztotta meg rajongóval, hogy legújabb filmjének forgatása közben csúnya beleset érte. A galaxis őrzői és Jurassic World–filmek színésze Instagram-posztjában arra nem tért ki, hogy emiatt szünetelni fognak-e a munkálatok, vagy egyszerűen csak átszervezik őket, és addig olyan jeleneteket vesznek fel, amelyekben nem szerepel. 

  „A Mercy forgatásának 4. napja. Nagyszerű kaszkadőrcsapatom van! És néha olyan is előfordul, hogy megpróbálok bemutatni néhányat a saját mutatványaim közül. Ma apuci bokája közelebbről megismerkedett egy fémoszloppal. Érdekes lesz a további munka” – írta Pratt a sérült lábról készült fotója mellé.

 • Spanyolországban nyaral a házaspár.

  DSC8172
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  Schobert Norbert a napokban töltötte be 53. életévét, amely jeles nap alkalmából felesége, Rubint Réka egy külföldi álomnyaralásra vitte. A házaspár a minap Barcelonából jelentkezett be, ahol sikerült Sztefanosz Cicipasz tenszisztárral közös képet csinálniuk.

  Norbi születésnapi ajándékának azért lett Barcelona a célállomásra, mert ATP 500-as tenisztorna van Barcelonában, és Norbi nagy teniszrajongó

  – írja posztjában a fitneszlady.

  A 25 éves görög teniszező korunk egyik legjobbja, a négy Grand Slam-tornából kettőn, a Roland Garroson és Australian Openen már finálét játszott, legmagasabb szinten pedig 11 tornagyőzelmet ünnepelt. A világranglistán jelenleg hetedik helyezett, viszont járt már a harmadik pozícióban is, legutóbb pedig a Monte Carló-i mestertornát nyerte meg április elején.

 • balogh andrea
  Fotó: RTL

  Az álommeló csütörtöki adásában Balogh Levente szerette volna jobban megismerni azokat a jelöltjeit, akikről eddig nem sikerült átfogó képet alkotnia. Az elnök útközben egy kocsiban beszélgetett a versenyzőkkel, akik igyekeztek őszintén válaszolni neki. Andrea arra a kérdésre, hogy milyen területen szeretne dolgozni elnöki asszisztenseként, meglepő választ adott. Mint mondta, közgazdász végzettsége ellenére nem gazdasági szinten szeretne elhelyezkedni, hanem inkább új dolgokat próbálna ki és tanulna meg az elnök oldalán.

  Ha azt mondanám, hogy legyen könyvelő az egyik cégemnél?

  tette fel a kérdést Balogh, mire a jelölt azt felelte, inkább tovább küzdene az asszisztensi pozícióért, hiszen még később is lehet a könyvelője.

  – Tehát akkor ezt az állásajánlatot most visszautasítja?

  – Most igen.

  Eközben az irodában maradt jelöltek a többiek tudta nélkül azt a feladatot kapták Balogh Leventétől, hogy nevezzék meg azt a személyt, aki szerintük a legkevésbé alkalmas az elnöki asszisztensi pozíciójára. Eszter, Zsuzsi, Péter és Márió a nap végén meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának távoznia kellett a versenyből.

  Ma úgy döntöttem, elfogadom a tanácsot. Önre mint könyvelő valóban számítok a jövőben, úgyhogy erről tudunk beszélni. Azt gondolom, hogy ön könyvelőnek nagyon jó, de elnöki asszisztensnek pont azért, mert valamiben nagyon jó, ezért a térlátása nem annyira

  – fogalmazott Balogh, hozzátéve: a továbbiakban is tartja az ajánlatát, amiről Andrea ugyancsak örömmel egyeztetne.