Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Máris kezdetét vette a közös munka.

  A Sztárban Sztár leszek! elődöntőit követően minden mesternek kialakult a végső csapata, amely versenyzőket az élő show-ba visznek tovább magukkal. Tóth Gabinak nem kevés vita és sírás árán szintén sikerült négy merőben különböző, színes egyéniséget továbbjuttatnia. Most csapata körében osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, akikkel máris belevágtak a közös munkába.

  Szépek, fiatalok, de ami a legfontosabb, hogy nagyon tehetségesek! Íme a Csapatom a Sztárban Sztár leszek!-ben. Élmény velük

  – olvasható az énekesnő bejegyzésében.

 • Válása után újra szerelemre vágyik.

  Néhány héttel ezelőtt az egész világot sokkolta a hír, miszerint 27 év házasság után a válás mellett döntött Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness, a híresztelések szerint azonban az ausztrál színész már nem kesereg: állítólag máris belevetette magát a randizásba.

  Daily Mail című napilap egy bennfentesre hivatkozva azt írja, hogy Jackman számára prioritás lett, hogy új párt találjon magának. 

  Most az az egyik legfontosabb dolog a számára, hogy megtalálja a szerelmet. Mindenki arra számít, hogy hamar újraházasodik. Ő egy igazán lágyszívű ember, aki valószínűleg beleszeret az első nőbe, aki szemet szúr neki. Egy egész sornyi nő vár arra, hogy randizhasson vele

  – súgta meg Jackman egyik közeli ismerőse.

 • A műsorvezető is köszönetet mondott a kutató munkájáért.

  Mint azt megírtuk, hétfőn élettani és orvosi Nobel-díjat kapott Karikó Katalin biokémikus, kutatóbiológus, a koronavírus elleni, mRNS-alapú oltóanyag egyik kifejlesztője. A világhírű kutató az első magyar nőként, valamint a 16. magyar díjazottként kapta meg a rangos elismerést.

  A hír kapcsán Lékai-Kiss Ramóna népszerű műsorvezető elsők között mondott köszönetet közösségi oldalán a magyar biokémikus munkájáért.

  Dr. Karikó Katalin, az első magyar nő, aki Nobel-díjat kapott! Hatalmas büszkeség! Köszönjük, Katalin!

  – gratulált posztjában a műsorvezető.

  Karikó Katalin pályájáról egy hosszabb írásban foglalkoztunk, de azok, akik még ennél is többet szeretnének megtudni a Kisújszállásról származó tudós életútjáról, hamarosan beszerezhetik az Áttörések – Életem és a tudomány című önéletrajzi könyvét.

 • Esküvőjük alkalmából kiadták az első közös dalukat is.

  Szeptember 23-án hivatalosan is örök hűséget fogadott egymásnak Szabó Ádám és szerelme, Farkas Jennifer. A harmonikás és felesége, aki a Szabó vezetéknevet is felvette, a hot! magazinnak meséltek a ceremóniáról. Kiderült, hogy a templomi esküvőjükre a Mátyás-templomban került sor, ezután egy anyakönyvvezető adta őket össze, de a lakodalmat már Törökbálinton tartották.

  A templomi szertartáshoz hasonlót még nem éreztem soha. Amikor az oltár előtt álltunk, olyan érzésünk volt, mintha újjászülettünk volna, és ezt mindenféle túlzás nélkül mondom.

  A zenész fotókat is mutatott a nagy napról. Mint kiderült, szerelmének három menyasszonyi ruhája is volt.

  Szabó Ádám & Szabó Jennifer * 2023. 09. 23. 
  »És ha minden villany kialszik tényleg, 
  Megyünk-e együtt aludni végleg?«

  – olvasható a lapozható bejegyzésben.

  Esküvőjükre egy dalt is írtak, amelyet itt meghallgathat. Az énekes-dalszerző az Egyet kérek című szerzeménnyel nyit új fejezetet életében.