Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az indonéz szigeteken nyaral Póki!

  Úgy néz ki, nem csak a Rubint-Schobert család pihen Balin, hanem a Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield is. A 38 éves színész kielvezi a nyár minden pillanatát, nemrégiben ugyanis még olaszország tengerpartján kapták lencsevégre, a napokban azonban már rajongóival fotózkodott a szigeten. 

  Az egyik ilyen képen Garfield csak egy fürdőnadrágot és egy nyakláncot visel, így a megszokottnál jobban kidolgozott felsőtestét is megmutatta – mitől teljesen elképedtek a hölgy rajongók. Íme: 

 • Gyémántgyűrűt hord bal gyűrűsujján a fiatal színésznő.

  A Stranger Things sztárjának kapcsolatáról épp a napokban számoltunk be, Millie Bobby Brownt ugyanis a legendás rockzenész, Jon Bon Jovi 20 éves fiával, Jake Bongiovival látták, amint épp randizni készülnek egy New York-i étteremben. 

  A szerelmesek néhány nappal később ismét találkoztak, az ekkor készült képeken azonban Millie bal gyűrűsujján már feltűnt egy méretes – feltehetően gyémántköves – gyűrű, mely simán lehet akár eljegyzési gyűrű is, a színésznő ugyanis kora ellenére huzamosabb ideje boldog párkapcsolatban él.

  Az eljegyzésről egyelőre még csakis kizárólag a rajongók pletykálnak, megerősítés egyik fél részéről sem érkezett,

  így az is benne van a pakliban, hogy Millie egy úgynevezett ígéretgyűrűt kapott Jake-től, mely Amerikában egy teljesen bevett szokás a fiatal párok körében.

  Ön szerint eljegyezték a Stranger Things 18 éves sztárját?

 • Képeken az a hihetetlen pillanat, amikor egy vadonélő medvét kézből etetnek emberek, aki jobban preferálta a sült húst, mint a gyümölcsöt.

  A 45 éves Britt Senecal a Greentownban található kunyhójában üdült a családjával, amikor egy váratlan vendég jelent meg az ajtóban, egy  medve személyében. A grizzly, akit a helyiek csak Baldy's sonként emlegetnek, nyugodtan mászkálgatott a családi kunyhó körül, feltehetően az ott sütött hús miatt, amiből kapott is, ráadásul egyenesen Senecal kezéből.

  Bátor húzás, senkinek nem ajánljuk.