Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szombat este Londonban ünnepelték meg, hogy az énekesnőből lett divattervező, Victoria Beckham 50 éves lett. A kerek évforduló alkalmából megrendezett fényűző partin igazi sztárdömping volt: a magánbulira többek között a Spice Girls tagjai, Geri Halliwell, Emma Bunton és Mel C, valamint Salma Hayek, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whiteley, Gordon Ramsay, Marc Anthony és Tom Cruise is hivatalos volt. Utóbbi ráadásul nem kis felfordulást okozott azzal, hogy megérkezett a zártkörű rendezvényen.

  A 61 éves filmcsillagot rengeteg rajongó és lesifotós várta már a helyszínen. A nagy tolongásban az egyik paparazzo el is esett: a férfi teljes felszerelésével együtt vágódott hanyatt a lépcsőn, ám Cruise – igazi hős módjára – a segítségére sietett. 

  Arról, hogy a színész segít feltápászkodni a férfinek, több videó is készült. Cruise-t most e kedvesnek mondható gesztus miatt sokan dicsérik, főleg, hogy a legtöbb hollywoodi világsztár ki nem állhatja, ha lesifotósok járnak a nyomában. Azért már kevésbé magasztalják, amiért a napokban kihagyta lánya, Suri Cruise 18. születésnapját.

  Íme néhány fotó is:

  (via Daily Mail)

 • Kislányát összekeverték egy másik csecsemővel.

  maisiebeth.png
  Fotó: TikTok

  Kissé hátborzongató történetről számolt be egy 22 éves édesanya a TikTokon a napokban, és sikerült is felbolygatnia vele a platform állóvizét. A Maisie Beth nevű nő a háromperces videóban arról mesél, hogy megtörtént vele minden szülő rémálma: mindössze néhány nappal azt követően ugyanis, hogy életet adott első gyermekének, akinek az Isabelle nevet választotta, a csecsemőt elcserélték a kórházban.

  A fiatal brit nő tavaly szeptemberben hozta világra gyermekét az egyik dorseti kórházban, s tudta, hogy pár napot mindenképpen bent kell tölteniük, mivel a kicsi az állapota miatt fokozott figyelmet igényelt. Hamar kiderült az is, hogy az újszülöttnek fényterápiára van szüksége, ezért egy speciális inkubátorba fektették, ahol kék fénnyel világították meg. Részben emiatt történt, hogy az ápolónők a kórházban töltött második éjszakán másik kisbabát adtak oda Bethnek.

  Maisie Beth úgy meséli, hogy hajnalban, amikor felkelt, hogy megnézze Isabelle-t a másik szobában, hogy minden rendben van-e vele, arra lett figyelmes, hogy az egyik ápolónő ringatja a kisbabát, mert az vigasztalhatatlanul sírt. 

  „Úgy voltam vele, hogy biztos kivették az inkubátorból, miközben én a mosdóban voltam. Az ápolónők azt mondták, hogy egy ideje már sírt a kicsi, ezért gondoskodtak róla. Azt is mondták, hogy pont úgy néz ki, mint én. Nem is kérdeztem semmit, csak visszavittem a babát a szobába” – mesélte Beth, aki furcsállta is, hogy csak úgy visszaviheti magával a kislányt, hiszen azt megelőzően azt mondták neki, hogy még az inkubátorban kell maradnia. Meg is kérdezte, mikor vigye vissza. 

  Csak akkor jött rá arra, hogy valaki más gyermekét babusgatja, amikor pár órával később elérkezett a pelenkacsere ideje. Ugyan nem a pelenka tartalma miatt, de teljes sokkot kapott, hiszen nem a kislányát, hanem egy kisfiút készült tisztába tenni. 

  Amikor az első sokk érte, egyből az ápolónőkhöz ment, akik elfehéredtek, amikor kiderült, hogy egy kisfiút adtak oda neki.

  „Kis híján szívrohamot kaptam. Az első reakcióm az volt, hogy elrabolták a gyerekemet. Elfogott a rettegés! Négy évig küzdöttünk a párommal azért, hogy gyermekünk szülessen, azt hittem, máris véget ért minden. Isten tudja, mi történhetett volna. […] Mondjuk, arról nincs tudomásom, hogy a másik édesanyának feltűnt-e a dolog, mert ő egy másik kórteremben volt. Azt mondták nekem, hogy a lányom végig a fényterápiás inkubátorban feküdt, de igazából fogalmam sincs, mi történt Isabelle-lel, amíg én a kisfiút ölelgettem” – magyarázta Beth, aki álmában sem gondolta volna, hogy ilyesmi megtörténhet, de az ezt követő további öt napban, amit Beth és Isabelle még a kórházban töltött, nem esett több szó a történtekről. A nő úgy véli, azért történhetett ez, mert nagyon hasonlított a kisfiú anyjára, és egyszerűen csak összekeverték őket a folyosón.

  @maisieandbelle Replying to @Just a girl mum 🤍 The very real story time, of how i nearly left the maternity ward, with SOMEONE ELSES BABY #babyswap #babyswapstorytime #maisieandbelle #maisiebabyswap #viral #storytime #wrongbaby #hospitaltrauma #birthtrauma #babyswap #babythief ♬ original sound - Maisie Beth | FTM 🧸

  (via New York Post)

 • Régebben más volt.

  Bő szárú halásznadrág, strandpapucs, fekete atléta és egy rég elfeledett tetkó: így látható Majka, azaz Majoros Péter azon a több mint 20 évvel ezelőtt készült felvételen, amelyen sokan rá sem ismertek. A rapper-műsorvezető maga osztotta meg a régi fotót az Instagramon, amiről csak annyit lehet tudni, hogy 2003-ban készült. Majka akkor 24 éves volt.

  A fotón az a tetoválás is jól látható, amelyet a rapper annak idején Dopemanhez fűződő barátsága jeleként varratott magára. Majka később megbánta, hogy ott díszeleg a karján a La Mafia Familia jelképe, mivel nagyon megromlott a kapcsolata a rapperrel, ám ahelyett, hogy eltávolíttatta volna azt, új mintákat varratott rá, hogy elfedje. A tizenkettedik X-Faktor mentora azóta életének fontos dátumait tetováltatta magára, így múltjának ez a darabja már nem látszik.

  Nemrég Köllő Babett és Szandi is hasonlóan tett: míg a színésznő egy rég elfeledett, 20 éves reklámfilmmel tarolta le az Instagramot, addig az énekesnő élete első címlapfotóját kereste elő.

 • Bár Bachelor – A Nagy Ő című műsorban nem járt sikerrel, hiszen Jákob Zoltán szívét nem tudta meghódítani, de a Sztárban sztár leszek! és az X-Faktor korábbi felfedezettjénél, Hadas Alfrédnál nagy esélye lenne Kozelkin Natáliának. Erre maga Hadas utalt egy TikTok-videóban, a melyben részletesen beszélt arról, hogy a TV2 párkereső realityjének fiatal szőkesége megfogta őt.

  Nekem Nati a típusom. Külsőre, mivel még soha nem beszéltünk egymással, nem ismerem a személyét. De én egyébként nem azt szoktam nézni egy lányon, hogy milyen a haja színe, vagy mekkora melle van… Engem az összkép érdekel. Ha valakire ránézel, és látod rajta, hogy harmóniában van magával, egyben van a külseje a kisugárzásával, az nekem nagyon tetszik

  – vallotta be az Egy Este Lillánál! című TikTok live show-ban a korábban Farm VIP-t is megjárt rapper, aki nem régóta erősíti a szinglik  táborát. Érdekesség, hogy Kozelkin Nati is ebben a műsorban ismerte be, hogy bár nem foglalt a szíve, de van kiszemeltje, mégpedig a Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik. 

  Ez a rappert elszomorítja ugyan, de nem reménytelen a helyzet, a műsorvezető, Lilla ugyanis felajánlotta, hogy összehoz egy találkozót Kozelkinnel, hogy megismerkedhessenek. A Ripost szerint a fiatal lánynak nem lenne ellenére a dolog, szívesen megismerné Hadast, jóllehet nem keres komoly kapcsolatot.