Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lélekmelengetően kellemes retro életérzést varázsolt a világhírű énekes.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A világhírű brit énekes olyan videót osztott meg a dal júliusban betöltött 35. évfordulójának alkalmából, amire senki sem volt felkészülve, mégis csodálatosan idézte meg az eredeti 1987-es slágerét. A Never Gonna Give You Up a 80-as évek legnagyobb slágereként robbant be a köztudatba, amely az akkor még csak 21 éves Rick Astley számára azonnal elhozta az áttörést.

  A szám emlékezetes videóklipje az évek előrehaladtával pedig csak egyre szélesebb ismertségre tett szert, újabb és újabb generációk csodálkozhattak rá a kiváló hangzással rendelkező, de kissé szegényes táncmozdulatokkal hódító ballonkabátos énekesre. Astley egy amerikai biztosító céggel közösen most újraalkotta örökzöld slágerét, melyben 56 esztendősen is felszántja a táncparkettet:

   via (Ladbible)

 • Úgy tűnik a rapper kérésére kerültek a drága ruhák szemeteszacskókba.

  GettyImages-1205196725
  Fotó: Rich Fury/VF20 / Getty Images Hungary

  A Twitteren kapott szárnyra a panaszáradat, amikor a vásárlók azt vették észre, hogy Kanye West legújabb Yeezy Gap ruhakollekciója egyszerűen rendezetlenűl egy fekete zsákba lettek belegyömöszölve a boltok közepén. A leginkább turkálókra emlékeztető elrendezés az üzletek szerint kifejezett kérés volt Kanye részéről, amivel igencsak megnehezítette a vásárlónak a megfelelő méret és modell kiválasztását. 

  Egyes felhasználók arra vélnek következtetni, hogy az előadó így szeretné az átlag emberekkel megismertetni a szegények életét, mivel néhány hete a „gyerekeket és hajléktalanokat” nevezte meg  a ruhatervezés legnagyobb „inspirációjának” posztjában. Nem egyedüli ezzel a trenddel Kanye, a Balenciaga ugyanis nemrégiben saját bevallása szerint is piacra dobta a világ legdrágább "szemeteszsákját".

  Egy kritikus kommentelő így írt: „A Balenciaga és Kanye úgy fetisizálják a hajléktalanokat, mint a „divatmúzsákat”, minden hibádzik a milliárdosokkal. Már nem látják az emberek nyomorúságát, nem látják a szenvedőket, hanem a lehetőséget látják, hogy „merészek” legyenek és profitáljanak belőle… ez undorító.”

  Egy másik felhasználó ellenben már másképp vélekedett: „Miért van az, hogy a gazdagok megszállottan szegénynek akarnak látszani? Imádnak színlelni. Lehetséges, hogy Kanye így akarja becsapni a pénzes embereket, hogy azok hajléktalannak látszanak. Mint egy performansz vagy művészeti darab.”

  via (Ladbible)

 • Már-már emberfeletti képességekkel rendelkezik.

  Rajacenna, az amszterdami Rotterdamból származó művésznő akár hat illusztrációt is képes egyszerre elkészíteni úgy, hogy minden egyes végtagja ecsetet tart. 16 éves korában kezdett el rajzolni, elmondása szerint pedig azért kezdett el nem domináns kezével és lábaival is alkotni, hogy ne unatkozzon, és növelni tudja termelékenységét.

  Az alábbi felgyorsított, úgynevezett time-lapse videóban ön is megnézheti, hogyan készít el egyszerre hat portrét a valódi nevét titokban tartó művésznő: 

 • Rajongói pedig szívesen gyónnának is nála.

  Az X-Faktor mentora mindig megtudja lepni a népet, hol extravagáns hajviseletével, hol öltözékével, hol pedig mindkettővel – Alex pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát. A napokban videóklipet forgatnak, méghozzá a Hermina Műemlék-Kápolnában, a környezet azonban nem volt elég, a hangulat kedvéért a ByeAlex és a Slepp mindegyik tagja papi jelmezbe öltözött. 

  na? ki jönne hozzánk egy jó istentiszteletre?

  – kérdezte Facebook-oldalán a zenész, később odabiggyesztve az 1 év hashtaget is, ezzel utalva arra, hogy a klip az azonos névre hallgató dalukhoz készül.