Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felfordul a gyomra attól, ha valaki lusta.

  Rengeteg olyan tudatos vagy tudattalan viselkedés van, ami alááshat egy párkapcsolatot, ezt Drew Barrymore is tudja igazolni. A 48 éves színésznő – elmondása szerint – azért szakított az egyik párjával, mert az túl sokat szunyókált napközben. Az 50 első randi és a Kavarás című filmek szereplője szerint kiábrándító, ha valaki túl sokat lustálkodik, ezért is szakított azzal a férfival, akinek a nevét ugyanakkor nem árulta el.

  Megvan a magam véleménye erről. Volt egy kapcsolatom egy olyan férfival, aki állandóan pihengetett. Rosszul voltam ettől. Állandóan fáradt volt, és ezért állandóan le kellett dőlnie. 

  – árulta el saját műsorában Barrymore, aki az említett adásban Martha Stewarttal beszélgetett. A 81 éves életstílusguru-üzletasszony beismerte, időnként neki is van szüksége egykis pihenésre, mire a színésznő megjegyezte, szerinte az ilyesmi nagyon nem szexi.

  „Szerintem ez a legvisszataszítóbb tulajdonság. Így nem halad az ember a teendőivel. Ez őrültség! Soha életemben nem tudtam szunyókálni. Miért tartom ennyire kiábrándítónak a szunyókálást? Biztos randiztam egy szunyókálóval az előző életemben, és még mindig neheztelek vagy valami."

  (via Female First)

 • Máskülönben függő lenne.

  Noha a közösségi média napjaink egyik legmeghatározóbb társadalmi jelenségének számít, vannak, akik igyekeznek messze elkerülni azt, amennyire csak tehetik. Ezt a tábort erősíti Gisele Bündchenis, aki szerint az idő a legdrágább dolog, ami létezik, ezért nem pazarolja azt olyan dolgokra, mint a közösségi platformokon való céltalan görgetés. A 43 éves szupermodell inkább a gyerekeivel, a 13 éves Benjaminnal és a 11 éves Viviannel van, akiket szintén arra ösztönöz, hogy hanyagolják az Instagramot és a Facebookot.Míg egy felmérés szerint egy ember átlagosan napi két és fél órát tölt a közösségi platformokon, Bündchen állítja: ő heti egyre korlátozta ezt magának.

  Talán egy órát töltök hetente a közösségi oldalakon. Máskülönben függő lennék. Szóval azt hiszem, erre ügyelnünk kell. Az idő a legfontosabb dolog, amink van, a legdrágább kincsünk. Ha pedig tudatosan döntesz arról, mire szánsz időt, értelmetlen dolgokra már nem fecsérled azt

  – mondta Bündchen, aki tavaly vált el Tom Brady NFL-játékostól.

  (via Female First)

 • Elkapta kislányától a rotavírust.

  Elkapta a rotavírus-fertőzést, ezért hagyta el váratlanul múlt vasárnap este a Sztárban sztár leszek! stúdióját Tóth Gabi. Az énekesnő ezt szombat délelőtt egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben tudatta rajongóival az Instagram-oldalán, miután többen is megjegyezték, hogy tiszteletlen volt a műsor versenyzőivel szemben. Az Átkozott nyár című dal előadója azt is elárulta, hogy feltehetően négyéves kislányától, Hannaróza Máriától kapta el a vírust, aki kórházba is került emiatt, s a születésnapját is ott töltötte, de már mindketten jól vannak.

  „Csodás, jó reggelt mindenkinek! Olvastam egy-két cikket, mert az egyik barátnőm kérdezte, hogy látom, miket írtak? Mondom nem, nem láttam. Hát hogy »azért mentél ki vasárnap, mert nem tisztelted meg a versenyzőket, meg háborogtál és eltűntél az adásból« és blablabla. Nem ezért tűntem el. Hanem azért, mert

  gyönyörűen végigment rajtunk ez a rotavírus, amit a gyerek kezdett, és szépen sorban haladtunk. Isteni élmény volt, ellenben csodásan bele fogok férni a holnapi fináléruhámba! De most már mindenki jól van. Vigyázzatok magatokra

  magyarázta a 24 órán át elérhető Instagram-történetében Tóth, hozzátéve. minden szülővel együttérez, akinek óvodába, bölcsődébe vagy iskolába jár a gyerekük . A rákövetkező videójában egyébként már az látható, ahogy elmagyarázza kislányának, miért hagyta ott a stúdiót, tudatván: Hannaróza Mária éppen a „de miért?” korszakát éli.

 • Összetört poharak miatt állt a bál.

  Aligha van a világon olyan reality műsor, amelyet ne fűszerezne meg egy-egy konfliktus. Nézeteltérések és feszült pillanatok a TV2 Farm VIP című kalandreality-jében is vannak: Rékasi Károlyt például, amikor még játékban volt, Szabyest többször kiborította. A színésznél olyannyira elszakadt a cérna, hogy el is küldte melegebb éghajlatra a fiatal énekest, de Lakatos Leventével is összeszólalkozott.

  Rékasi távozása után úgy tűnik, hogy Hadas Alfréd lesz porondon, akinek már az érkezése is felkavarta az állóvizet. A péntek esti adásból kiderült, hogy az X-Faktor felfedezettje, aki a piros csapathoz került, nem fogadta valami jól, hogy a lakóhelycserekor a sárga csapat tagjai minden élelmiszert magukkal vittek a kamrából és ennek tetejében még rumlit is hagytak a parasztházban. A rapper dühében tört-zúzott, kirohanásának pedig a poharak is áldozatául estek.

  A sárga csapatot a pohárügyről Lakatos Levente tájékoztatta, aki Johnnyval hiába vitte vissza az ételeket és a koszos edényeket a pirosaknak.

  Odajött hozzánk Alfréd, és közölte, hogy nagyon sajnálja, de dühében, amikor felért és látta, hogy elvittünk mindent, összetörte a poharainkat. Csak így hozzávágta a földhöz, akaratán kívül. És akkor visszakérdezett a Johnny, hogy »te ilyen indulatos csávó vagy?«. Ő meg mondta, hogy »hát nem, nem, nem...« ”  – mesélte társainak Lakatos Levente, mire Ripli Zsuzsi szeme elkerekedett.

  Nem a színésznő volt azonban az egyetlen, aki rácsodálkozott a dologra: Szabyest nyomdafestéket alig tűrő módon nyilatkozott arról, hogy csak két poharuk maradt.

  Istenem, de nyomorult. De komolyan összetörték a poharainkat? Amikhez emlékek kötöttek. (...) Az, hogy valakinek a tulajdonához úgy nyúlnak hozzá, hogy gyakorlatilag kárt tesznek benne, hát... az szerintem a legprimitívebb dolog. Legszívesebben az Alfrédnak a végbelén keresztül húznám ki a szívét konkrétan, annyira feldühített ezzel, mert azt szerettem volna, hogy az a pohár átkísérjen az életemen. Azzal temessenek el engem

  – taglalta az énekes.

  Hadas egyébként azt állítja, ilyen dühkitörésre a civil életében még soha nem volt példa. Végül Rippel Feri kérte kulturált viselkedésre.

  „Ha ők nem látják szívesen a házban az ételt, amiből nekünk a következő öt napban valahogyan túl kéne élnünk, akkor én nem látom szívesen az ő poharukat azon a helyen, ahol nekünk étel nélkül ki kell bírnunk még öt napot.”