Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rendőrök a váratlanul megszakadt hívás miatt járőröket is küldtek a helyszínre.

  Képernyőfotó 2022-08-18 - 15.30.27.png
  Fotó: Facebook

  Furcsa telefon futott be szombat este egy kaliforniai kisváros segélyhívójához. A vonalat azonnal bontották, ahogy a diszpécser beleszólt, és a 911 munkatársainak később sem sikerült visszahívniuk a számot, ezért a biztonság kedvéért a rendőrök járőröket küldtek a címre – a Paso Robles–i állatkerbe.

  Ott aztán gyorsan kiderült, hogy senki sem tárcsázta a segélyhívót, legalábbis senki, aki erről mesélni tudott volna. Egy huncut csuklyásmajom azonban ellopta az állatkerti mobilt a gondozója golfkocsijából, és össze-vissza nyomkodta rajta a gombokat, ami végül a 911 hívásához vezetett.

  A rendőrség Facebook oldalán a nem mindennapi történet mellett fotókat is megosztott a megszeppent kisállatról, akit nem tudtak hibáztatni, hiszen végül is csak majomkodott egyet:

   (via RTL.hu)

 • Bevallása szerint világ életében erről álmodott, kicsit azonban fél a beavatkozástól.

  Csinált már valaki manófüles műtétet jó eredménnyel? Félek, hogy a fülporcok nehezen gyógyulnak. Főleg zenészként ez elég kockázatosnak tűnik, de egész életemben erre vágytam. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra! 

  – írta Twitter-posztjában Grimes, mire nem sokkal később exe, Elon Musk is válaszolt. 

  Szerintem ennek több hátránya van, mint előnye...

  – fogalmazott.

 • Két fiúgyermekével vágtak neki egy kimerítő bringatúrának.

  Fotó: Instagram
  Fotó: Instagram

  Az izomkolosszus színész most nem Thorként tetszelgett a legutóbbi Instagram-bejegyzésében, hanem egyszerű apukaként vitte el két fiúgyermekét egy hagyományos ausztráliai túrázásra. A kempingezés során volt alkalmuk terepkerékpározni, szörfözni, horgászni, mályvacukrot sütögetni, de végül még két igazi kis kengurut is testközelből megcsodálni.

  Hemsworth hosszú évek óta minta apa hírében áll a sztárok körében, temérdek munkája mellett mindig igyekezett nagy figyelmet fordítani a családjára, akiket gyakran még filmpremierjeinek bemutatóira is magával visz. A kalandos napról készült képeket itt tudja megtekinteni:

 • Épphogy ráeszmélt, hogy mégsem nem-bináris, hanem inkább genderfluid, máris szerelembe esett.

  A 29 éves amerikai énekesnő korábban olyan férfiak mellett találta meg a (pillanatnyi) boldogságot, mint Joe Jonas, Austin Wilson, Max Ehrich, Luke Rockhold, vagy éppen Trace Cyrus, most azonban a feltörekvő indie zenész, Jutes oldalán kötött ki. 

  A lesifotósok szerda este, egy étteremből kifelé tartva kapták lencsevégre az újdonsült szerelmeseket, a rajongók pedig egyből megjegyezték, hogy Jutes szinte kiköpött mása Megayn Fox férjének, Machine Gun Kellynek. Íme a fotó: