Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Csak találgatni lehet, mi találta arcon a szupersztárt.

  Váratlan jelenet zökkentette ki a Chromatica Ball turnéval épp Stockholmban koncertező Lady Gagát és közönségét: fejbe dobták valamivel az énekesnőt. Gaga épp a Hold My Hand című számot adta elő, amikor a felé repülő tárgy homlokon találta őt. A popsztár meglehetősen profin kezelte a helyzetet, gyors összerezzenése ellenére úgy folytatta produkcióját, mintha mi sem történt volna.

  Feltehetően egyébként egy plüssfigura lehetett, ami ilyen közeli kapcsolatba került Gagával, valószínűleg ezért sem ütötte meg annyira az arcát. Ennek ellenére rajongói is arról írtak, nagyon szomorú és veszélyes dolog tárgyakat dobálni a színpad felé, pláne, hogy akkor épp a látványhoz tartozó tűz is égett az énekesnő mögött.

  (via 24.hu)

 • Egy édesanya sötét és gonosz helynek nevezte a TikTokon, amit egy gyereknek sem lenne szabad látogatnia.

  A Mumsnet oldalán tette közzé gondolatait egy dühös édesanya, aki szerint egy tininek sem lenne szabad használnia az appot, miután az ő egyik gyermekéről is valaki feltöltött egy videót, amit azóta jelentett is.

  "Micsoda kis mocskos sz*rháziak tudnak lenni a kölykök! Tiltsátok le a gyerekeiteket róla, a saját biztonságuk, én mentális egészségük érdekében. Kérlek, állítások le őket."

  Azonban nem mindenki osztotta az asszony véleményét:

  "A TikTok sem rosszabb, mint bármelyik másik közösségi média platform, nincs szükség hisztizni ezen." - írta valaki a bejegyzéshez, míg más azt javasolta, hogy jobban kellene korlátozni, hogy milyen oldalakat látogathat a gyerekünk, és akkor nem lesz ebből gondja senkinek.

  "Én használom, és semmi egyebet nem látok rajta, mint vicces videókat állatokról, testkép pozitív fiatalokat, és life hackeket." - írta egy másik hozzászóló a TikTok védelmében.

  Aztán akadt olyan is, aki teljes mértékben egyetértett azzal, hogy a TikTok toxikus a fiatalokra nézve, ahol kimossák a használók agyát az ostobábbnál ostobább tartalmakkal.

  "Nagyon sok kegyetlen dolog van az interneten. Sajnálom ezt e generációt."

  Ön szereti a TikTokot?

  (via)

 • A világsztár egy New Yorkból induló menetrendszerinti járattal érkezett meglátogatni nálunk forgató barátnőjét.

  Úgy tűnik még mindig van hova fokozni az egy négyzetméterre jutó világsztárok számát Budapesten! A Dűne 2. forgatása miatt többek közt itt tartózkodó Austin Butler, Florence Pugh, Timothée Chalamet és Stellan Skarsgard után ugyanis a napokban megérkezett a fővárosba Tom Holland is, hogy szerelmével, Zendayával tölthessen egy kis időt – a fiatalok már fel is fedezték a Budai Vár környékét egy romantikus randi alatt.

  Az internetezőknek hála most az is kiderült, mivel foglalatoskodott ezt megelőzően a Pókember filmek címszereplője, Hollandot ugyanis lefotózta a mellette ülő utastársa a budapesti repülőútján. A színész magángép helyett menetrendszerinti járattal érkezett, a hosszú út alatt pedig beszélgetett utastársaival és kötögetett. Igen, kötögetett:

  @estzischnapp it's not a POV anymore(btw he is in my country rn)#foryou #tomholland ♬ screaming crying - louis’ gua sha

  Azt nem tudni, Holland mióta űzi ezt a hobbit, ahogy arra sem derült fény, mit is készített pontosan, mindenesetre már ez az egy kép elég volt ahhoz, hogy a híresség még inkább belopja magát rajongói szívébe. 

 • Az énekesnő 15 és 16 éves fiai egy ideje nem igazán tartják a kapcsolatot anyjukkal, most apjuk elárulta, miért.

  Az elmúlt hónapokban igencsak megromlott Britney Spears és fiai között a viszony, olyannyira, hogy a popsztár gimnazista gyermekei még anyjuk esküvőjére sem mentek el. A 16 illetve 15 éves Preston és Jayden kiskoruk óta apjukkal élnek, és bár szeretik az anyjukat is, igyekeznek azért megfelelő távolságot tartani tőle. Erről maga az énekesnő második férje, Kevin Federline beszélt, aki szerint a fiai azután hozták meg ezt a döntést, hogy Spears kikerült a 15 éves gyámság alól.

  A tiniknek ugyanis rendkívül kellemetlen anyjuk Instagramon mutatott viselkedése: mint ismert, az énekesnő rendszeresen oszt meg meztelen, félmeztelen fotókat, táncolós, fetrengős videókat. Amíg azonban ezek Britneynek az önkifejezést jelentik, addig a szóban forgó posztok a két fiúnak sok–sok kínos percet okoznak, pláne az iskolában, hiszen világhírű anyjukat tényleg mindenki ismeri. Federline elárulta, rendszeresen beszélgetnek erről otthon is a srácokkal, és bár próbálja velük megértetni, mi mindenen ment keresztül Spears korábban, ettől függetlenül tagadhatatlan a fiúk álláspontja.

  A férfi szerint emellett furcsa dolgok történnek volt felesége otthonában, amik szintén zavarják Prestont és Jaydent, de konkrétan nem nevezte meg, mik is ezek. Mindenesetre egyikük sem haragszik az énekesnőre, sőt szeretnék elérni, hogy megértse, nem túl egészséges (fiainak sem) amit az interneten művel.

  (via RTL)