Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fitneszlady végül csak elvitte magával táncpartnerét az Alakreform táborba.

  Augusztus elején leleplezték a TV2 táncos műsorának legújabb versenyzőit, melyek között Rubint Réka is ott lesz, a korai felkészülést azonban beárnyékolni látszott az a tényező, hogy a fitneszlady épp készül elutazni Balira, hogy megtartsa szokásos nyári Alakreform táborát.

  Rubint nagy dilemmában volt, hogy mit tegyen, végül azonban úgy döntött, hogy táncpartnerét, Andrei Mangrát is magával viszi az indonéz szigetre, hogy együtt gyakoroljanak a napsütötte tengerparton – minderről pedig most egy fotót is láthatunk.

  Nincs megállás 

  – írta a fotóhoz Rubint, melyen Mangra épp a magasba emeli, mindössze egy fekete fürdőnadrágot viselve.

 • Instagram-oldalára töltött fel egy több tízéves fotót a magyar rapper.

  Bár Széki Attila gyerekkorában még úgy gondolta, a futball lesz az igazi nagy szerelme, végül hamar rájött, hogy a rap az, amiben igazán kiteljesedhet – bár másik szenvedélyével sem hagyott fel, köztudott, hogy az egyik legnagyobb Újpest-drukkere között tarthatjuk számon. 

  Curtis most egy évekkel ezelőtt készült fotót osztott meg magáról, melyen sárga baseball sapkában és mikrofonnal a kezében rappel elképesztően fiatalon. A fotót alább veheti szemügyre: 

 • Ezt leszámítva azonban meglehetősen átlagos volt a szerelése.

  A 31 éves angol modellt New York utcáin kapták lencsevégre, ahol egy fekete topban és egy olivazöld nadrágban indult megsétáltatni kutyáját, Colombót. A séta során a modell felsője néha fel-fel csúszott, így alatta megvillant formás hasa is, melyet a lesifotósok örömmel fényképeztek le – az elkészült képeket ide kattintva tekintheti meg.

 • Joe Jonas és Sophie Turner barátok társaságában töltötte a szombat délutánt.

  jtuner
  Fotó: Instagram

  Az immáron két gyermekes sztárpár nyugisra vette a hétvégét, és a barátaikkal töltötték a szombat délutánt Miamiban, ahová természetesek a paparazzik is elkísérték őket.