Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Indul az időutazás.

  Idén novemberben lesz 14 éve, hogy bemutatták az Alkonyat-mozik második részét, az Újholdat. A sorozat premiere óta eltelt közel másfél évtized ellenére a Twilight-kultusz kicsit sem kopott meg, sőt, jelenleg épp a renenszánszát éli, így nem csoda, ha a film három szereplője most az írországi Comic Conon kapva kapott az alkalmon, hogy újraalkossa az egyik leghíresebb jelenetet.

  Igen, Bella szülinapjáról van szó, amikor is az ünnepelt megvágja az ujját a papírral, a vértől bevadult Jaspert pedig kénytelenek családtagjai lefogni és kivinni a szobából. Így néz ez ki most, 2023-ban Peter Facinelli, Jackson Rathbone és Kellan Lutz alakításában:

 • Milliomos lett Drake egyik rajongója, miután őszinte táblával érkezett a rapper koncertjére Miamiben. A férfi arról írt a feje fölé tartott molinón, hogy minden spórolt pénzét erre a bulira költötte, hogy eljöhessenek barátnőjével, aki viszont időközben kidobta őt.

  A rapper amint kiszúrta a feliratot, rögtön rá is kérdezett, hogy mi is történt pontosan, majd elcsitította a tömeget, akik ezalatt melegebb éghajlatra küldték skandálásukkal a lányt.

  „Várjatok, ez egy kicsit agresszív” – kezdte, majd a nézőhöz fordult.

  „Mi a fene baja volt? De tudod mit? Nagyon szarul fogja érezni magát, mert adok neked ötvenezret, hogy menőzhess előtte. Így csináljuk ma este, nagy kutyák vagyunk. Ez a te estéd!” – vígasztalta Drake a férfit, aki átszámítva több, mint 18 millió forintnyi dollárral gazdagodott a show végére.

  Így már valódi üzleti befektetésnek minősült a koncertezése!

 • Született artista Ördög Nóra és Nánási Pál idősebbik gyermeke, Mici. A 10 éves kislány a hétvégén élete első légtornaversenyén járt, amiről büszke édesanyja osztott meg fotókat Instagram-oldalán. A jelek szerint Micinek egyáltalán nincs tériszonya, látványos produkciójában többek között spárgázott, és fejjel lefelé is lógott a magasban. A zsűri ezüst minősítéssel ismerte el a trükköket.

  „Olyan magabiztosan versenyzett, mintha évek óta a színpadon állna” – szólt hozzá a műsorvezető bejegyzéséhez a kislány felkészítő edzője, Ördög követői pedig sorra gratuláltak a családnak.

 • Le sem tagadhatná lányát Kate Moss! Az angol modellt a minap New Yorkban kapták lencsevégre, amint karöltve sétálgatott gyermekével, aki a napokban ünnepelte 21. születésnapját. Kétségtelen, hogy az ifjú hölgy édesanyja génjeit örökölte, hiszen a friss fotókon megszólalásig hasonlít egymásra a páros, de nyugodtan elmennének akár testvéreknek is.

  Az utóbbi években Lila is modellkedni kezdett, szerepelt már a Vogue címlapján, de feltűnt a Versace kifutóin is.