Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A metaverzum tárt karokkal fogadta Polart, a virtuális énekesnő és influenszert, aki már most egy internetes szenzációnak számít.

  Aki nem tudná, a metaverzum egy olyan virtuális "játszótér", amibe VR szemüveggel tudunk belépni, és mindenféle lehetőségünk van ott kiélni magunkat, legyen szó játékról, vásárlásról, vagy épp élő koncertekről.

  Polr
  Fotó: YouTube

  A TheSoul Publishing cég által kreált Polar, egy olyan avatár, aki az elmúlt időben kezdett egyre népszerűbbé válni a neten.

  A nagy szemű, copfos és maszkos "lány" igazi celebritásnak számít már a metaverzumban, és egyre nagyobb teret hódít magának, például saját Instagramja is van.

  Polart az ABBa inspirálta, és a "Close To You" számával robbant be a köztudatba, ami az Avakin Life című videójátékban debütált. Azóta 1,6 millió követőt szerzett magának TikTokon, és 600 ezernél több feliratkozót YouTube-on.ű

  A játék évente megrendezett Solar Sounds Festival alkalmával a rajongók interakcióba is léphettek a digitális sztárral, aki válaszolt is a feltett kérdésekre.

  "Élőben szeretnék énekelni a valódi rajongóimnak, ami talán nincs is annyira messze, mint gondolnánk." - mondta Polar.

  Victor Potrel, a Polar mögött álló cég elnöke elmondta, hogy az ABBA hologramos fellépései során elképzelhető, hogy a metaverzum sztárját is elhozzák a való világba, de erről egyelőre nem született döntés.

 • A színésznő–énekesnő szerint hamarosan eljön az idő, hogy a családalapítást fogja választani karrierje helyett.

  Őszintén mesélt jövőbéli terveiről Selena Gomez. A színésznő–énekesnő egy podcast műsorban árulta el a két háziasszonynak, Raquelle Stevensnek és Ashley Cooknak, hogy szeretne feleség és anyuka lenni, így ha úgy hozza a sors, felkészült magánéletéért otthagyni Hollywoodot.

  „Előbb–utóbb úgyis elegem lesz ebből az egészből, úgyhogy valószínűleg életem nagy részét jótékonykodásnak fogom szentelni, mielőtt végleg nyugovóra térek.”

  A Gyilkos a házban sztárja bevallotta, akkor ütött szöget benne a gyermekvállalás gondolata, ahogy látta megnőni 8 és fél éves féltestvérét, Gracie–t.

  „Más perspektívába helyezte a dolgokat. Nincs jobb érzés a világon. Valahogy már szülőnek érzem magam, pedig nem vagyok az ” –mondta Gomez, aki egyébként nem kevesebb, mint négy gyermeket szeretne majd.

 • A sztárvilág krémje jelen volt Beyoncé péntek esti privát buliján, ami a képek alapján elég vadra sikerülhetett, elnézve Donald Glover szettjét.

  A parti egyébként az énekesnő új albuma miatt lett szervezve, ami Renaissance címmel jelent meg nem is olyan rég. A New York-ban tartott bulin olyan hírességek vettek részt, mint Leonardo DiCaprio,Yara Shahidi, Janelle Monae, Kendrick Lamar, Jill Scott, Jurnee Smollett, La La Anthony, Chloe Bailey, Trevor Noah, és még sokan mások.

 • Ragasztószalaggal rögzített hirdetés árválkodik egy budai transzformátorház oldalán:

  ROSSZ KEDVED VAN ? :(

  Tépj egy kedves katicát! :)

  – biztat az egyszerű és nagyszerű falragasz, aminek alján a lakáshirdetések mintájára nemrég még letéphető cetlik sorakozhattak, rajtuk a beígért kedves katicákkal. 

  Egy darab sem maradt.

  De akinek nem jutott, az is jobb kedvvel sétál tovább.