Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már megtekinthető a The Last of Us negyedik epizódja az HBO Maxon, de nem kell egy újabb hetet várni a folytatásra!

  joel
  Fotó: Instagram

  A Super Bowl az USA legnagyobb sporteseménye, amely amerikaiak millióit szegezi a képernyő elé évről évre, és bizony hatással lesz Joel és Ellie kalandjaira is.

  Az HBO úgy döntött ugyanis, hogy már pénteken (ami idehaza szombat hajnal) elérhetővé teszi a The Last of Us ötödik epizódját, hogy ne legyen ütközés a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs mérkőzésével.

 • Vírusként terjedt a híre egy hetedikes irodalom-munkafüzetnek, de nem a tartalma miatt örvendett ekkora népszerűségnek. Ugyanis a tankönyv borítóján egy Kölcsey Ferencről készült szobor volt látható – Ferenczy István 1845-ös munkája.

  A borítóképpel – amire Nyáry Krisztián hívta fel a publikum figyelmét – annyi volt a probléma, hogy a papirusztekercs, amit Kölcsey az ölében markolva tartott, inkább tűnt egy férfihímvesszőnek.

  Úgy tűnik, hogy az Oktatási Hivatal is belátta ezt a hibát, vagy csak nem szerették volna, hogy a jövőben is nagyobb hangsúlyt kapjon a munkafüzet borítása, mint a belseje, így lecserélték a képet – szúrta ki a 24.hu.

  A szobor helyett most már egy sokkal klasszikusabb Kölcsey-ábrázolás látható a borítón, méghozzá egy olyan grafika, ahol a papírtekercset már nem lehet egyéb értelmezéssel felruházni.

 • Jeremy Clarkson büszkén mutatta meg unokáját, miután lánya, Emily életet adott első gyermekének.

  A Top Gear egykori műsorvezetője Instagramján mutatta meg a kis Arlót, és jelenleg a legboldogabb embernek tartja magát a Földön.

  Clarkson lánya még szeptemberben jelentette be, hogy babát vár, a kicsi pedig február 5-én, vasárnap meg is érkezett.

 • Szerinte természetes, hogy az ember javítani szeretne a róla készült előnytelen fotókon.

  Hatalmasat ment nemcsak a hazai, de a külföldi közösségi platformokon is Frostner Csenge és Hajdú Péter közös fotójának története, ami mindkét fél Instagram-oldalára kikerült, csakhogy kissé eltérő verzióban: a műsorvezető és a TikTok-sztár is rájavított retussal ugyanis saját arcára.

  Ezt Hajdú Péter nem is tagadja, aki a Reggeli hétfői adásában elismerte, nemcsak most, de egyébként is használja rendszeresen a FaceAppot.

  „Ezzel mi a baj? Persze hogy használom. Én kötelezővé tenném. Ronda képet senki ne posztoljon magáról” – jelentette ki a műsorvezető, aki elárulta, kisgyermekes apukaként mostanában gyakran karikás a szeme, fáradt az arca, egy-egy, kevésbé előnyös szögből lekapott fotó pedig csak ront a helyzeten.

  „Ha ilyenkor csinálnak egy fotót, ki az, aki nem retusálja? Elmész egy fotózásra, ott is nyilván. Van egy képed magadról, hogy nézel ki, és hogyha annál rosszabbul sikerül egy fotó, akkor megpróbálod valahol korrigálni. Van ez az applikáció, tök jó, egy gombot kell megnyomni.”

  A tévés már a plasztikai műtéten is elgondolkodott, illetve a szerkesztési receptjét is elárulta:

  „Hollywood, egy, kettő, három, négy, az egyik nagyon durva, de nem ennyire” – mesélte Hajdú, akinek a műsor stábtagjai is retusálták egy friss képét, de a bébifilterrel ellátott fotó azért már szerinte is kicsit erősre sikeredett.