Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem egy beállított, tökéletes fotóról van szó, hanem egy spontán szelfiről.

  Csobot Adél és Istenes Bence még évekkel ezelőtt elhatározták, hogy két közös gyermeküket, Nátánt és Ádint nem mutogatják a közösségi médiában, ám az utóbbi időben úgy tűnik, kicsit lazítottak ezen a „szabályon”. Előbb a műsorvezető mutatott fotót a két kisfiúról, amikor elindultak Balira az énekesnő után, jóllehet a felvételt csak a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetben lehetett látni. Aztán előkerült egy olyan kép is, amelyen Nátán és Ádin a naplementében pózolnak. Az a bejegyzés ide kattintva érhető el.

  A minap Csobot Adél is hasonló poszttal jelentkezett. Az X-Faktor felfedezettje arról számolt be követőinek, hogy a legózás teljesen magával ragadta gyermekeit.

  „Bár nekem sokszor teljes homály, hogy kiket építünk fel és miért harcolunk, a fiúk pontosan tudják, hogy mi most egy komoly nindzsa akciót keltünk életre, robotokat egyesítünk, hogy egy még nagyobb és erősebb robotot kapjunk, így pedig még izgalmasabb lesz az akció! Szóval üdvözöljétek ti is Arin és Lloyd robotját, ők mostantól nálunk akcióznak két korty tea és egy cikk között!” – fűzte a képekhez az énekesnő, aki azt ugyanakkor nem osztotta meg, hogy lapozható bejegyzésének első felvételén melyik fiát öleli.

  Csobot Adél nemrég őszintén nyilatkozott az anyaságról: elárulta, számára nagyon nehéz összeegyeztetni a családi életet és a karriert. Nátán május elején lesz 8 éves, Ádin pedig augusztus elején ünnepli majd a hatodik születésnapját.

 • Kendőzetlenül elmondta a véleményét.

  bochkor janka neni
  Fotó: Kaszás Tamás / Bodnár Patrícia / Index

  Bochkor Gábor a Retro Rádión futó műsorában gyakran szeret hangot adni a véleményének, még ha azzal nem is lesz mindig népszerű. Legutóbb Az álommeló című üzleti realityt szedte darabokra a rádiós, de egy másik téma kapcsán most előkerült a sokak által rajongott egykori magyar sorozat, a Szomszédok is.

  „Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!” – kezdett bele a monólogjába, melyben nem kímélte az emlékezetes hazai sorozatot.

  Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát, Kulkától kezdve Ábel Anitán át, tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!

  idézi a Ripost Bochkort.

 • Palvin Barbara a közösségi oldalán osztotta meg, hogy nemrég ellátogatott a hollywoodi Universal filmstúdióba, ahol felhőtlen szórakozásban volt része. A magyar szupermodell mostanság kevesebbet oszt meg a hétköznapjaiból, de ez nem azt jelenti, hogy a kifutón ne láthatnák a rajongók.

  Legutóbb nem is a rendezetlen kontyával, hanem különleges szabású szettjével hívta fel magára a figyelmet a párizsi divathéten. Férje, Dylan Sprouse is előszeretettel posztol közös életükről, Valentin-nap alkalmából például felfedte az első közös fotókat, amit egymásról csináltak.

 • Besokallt a színész.

  Mint arról mi is írtunk, Veréb Tamás nemrég közösségi oldalán fejtette ki, hogy véleménye szerint „sorra tűnnek el a valódi tehetségek, a valódi tartalmak, és a minőség”.

  Gyerekek, hát kik ülnek zsűri székekben és kik vannak minden műsorban? Itt is tisztelet a kivételnek. Tényleg ilyen világot szeretnétek? Mindig azzal védekeznek a szakmában, hogy: »hát erre van igény«. Hát persze! Köpjön fel és álljon alá az a »szakember«, aki hagyta és hagyja így lesüllyeszteni a színvonalat!

  – fogalmazott korábban Veréb.

  Most a Story megkereste a színész énekest, hogy egyebek mellett erről a kijelentésesről is kérdezze, amelyet egyébként a mai napig tart, és vállal.

  Nem mondom, hogy ezzel megváltom a világot, de ha senki nem szólal meg, akkor nem fog változni semmi. Tudom, nem vagyok vele egyedül a szakmában, sokan látjuk, milyen mélyrepülésben vannak bizonyos televíziós közegek, a kollégákkal néha megkérdőjelezzük azt, hogy milyen műsorok és milyen emberek kapnak lehetőséget

  – magyarázta Veréb, aki ugyanakkor úgy látja, nem tűnt el teljes mértékben a minőségi szórakoztatás.

  „Vannak még minőségi műsorok, ahol igényes a szórakoztatás, mint például a Sztárban Sztár vagy a Sztárbox, a sport miatt. De hogy negatív példát is mondjak, vállalom, például a Kőgazdag fiatalok... engem elborzaszt, hogy valaki szerint erre van igény. Aki látta ennek csak a címét vagy a beharangozóját, az tudja, hogy miről beszélek, mikor azt mondom, hogy ez egy trash műsor, amire ezek szerint szükség van. Én mindig szégyellem magam ezért” – fűzte hozzá.