Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A legendás színésznő augusztus 8-án távozott az élők sorából.

  Először akkor szerettem bele Olivia hangjába, amikor kislány voltam, és meghallottam az "I Honestly Love You-t." Az olyan dalok, mint a "Magic," "Suddenly" és a "Have You Never Been Mellow" megmutatták gyönyörű, légies hangszínét és jellegzetes hangját. Aztán ott volt a GREASE. Megszállott voltam

  – kezdte posztját Carey, kitérve arra, hogy ötödik korában képes volt Sandy-nek öltözni Halloweenkor, és amikor ezt megtette, elhitte magáról, hogy ő a mindenség.

  Mariah Carey és Olivia Newton-John 2000. január 17-én
  Mariah Carey és Olivia Newton-John 2000. január 17-én
  Fotó: Vince Bucci / AFP

  Évekkel később, az egyetlen Olivia Newton-John tényleg kisétált a színpadomra Melbourne-ben, Ausztráliában, és együtt énekeltük a szívünket a "Hopelessly Devoted To You"-ra. Ezt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni. Sok más alkalommal is volt szerencsém a jelenlétében lenni, és ő volt az egyik legkedvesebb, legnagylelkűbb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Hiányozni fog. Emlékezni fognak rá. Szeretni fogják. Olivia, őszintén szeretlek.

  – fejezte be. A teljes posztot alább tekintheti meg: 

 • Elmondása szerint ez kellett ahhoz, hogy megtarthassa munkáját.

  A 36 éves színésznő a Porter magazinnak adott részletesebb interjút, melyben természetesen kitértek színészi karrierjének korai állomásaira is. Bár Seyfried manapság egy megingathatatlan nő, fiatalkorában hozott olyan döntéseket, melyeket manapság már bán.

  19 évesen, alsónemű nélkül járkálni – viccelsz velem? Hogy hagyhattam, hogy ez megtörténjen? Ó, tudom miért: 19 éves voltam, és nem akartam senkit sem zavarni, és meg akartam tartani a munkámat. Ezért

  – mesélte a színésznő, aki a 2004-es Bajos Csajokban alakított szerepe után szerzett igazán hírnevet.

  (Forrás: Porter)

 • Előzetest kapott a „Do Revenge“ címre keresztelt alkotás.

  Bár manapság a Netflix sajátgyártású filmjeinek többségének kritikusi megítélése valahol a középszerű és a borzalmas között mozog, a streamingóriás nem adja fel a műfajt és sorra adja ki újabb és újabb alkotásait. 

  A legújabb ilyen a Maya Hawke és Camila Mendes főszereplésével készült Do Revenge című tinifilm, mely egy középiskolás lány életet követi végig miután vélhetően exbarátja elterjesztett róla egy szexvideót.

  A rendezők szerint egy „Hitchcocki sötét komédiára“ számíthatunk, az első hosszabb előzetest alább tekintheti meg: 

 • Blanka egy éve él San Franciscoba, ahol bébiszitterként dolgozik.

  bblanka
  Fotó: Instagram / @szandi_hivatalos

  Szandi 22 éves lánya tavaly költözött az Egyesült Államokba, hogy au pairként dolgozhasson. Eredetileg egy évet tervezett maradni, de annyira megszerette San Franciscót, hogy végül nemrég a szerződéshosszabbítás mellett döntött.

  Blanka most egy podacast műsorban mesélt munkakörülményeiről, többek közt pontos fizetéséről is.

  „Úgy tudom, ez minden ügynökségnél egy meghatározott minimum. Heti 195 dollár. Ez hirtelen nagyon sokkolóan hangozhat, pláne, hogy San Franciscónál csak New Yorkban drágább az élet, azt hiszem. San Francisco még drágább, mint Los Angeles...” — idézte a Blikk a bébiszitter fiatal szavait, aki ezek szerint átszámítva havi 300 ezer forintnyi dollárból gazdálkodik. Szerencsére ugyanakkor hétvégénként nem kell dolgoznia, és az előző hónapban is jutott neki egy kis szabadidő, amikor családja látogatta meg őt.