Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A képeken, ahogy egy  csapat gepárd egymás mellett ülve kémleli a szavannát. A világ leggyorsabb szárazföldi ragadozója nem csak fenséges és tiszteletet  parancsoló, de rendkívül veszedelmes is. A falkában lopakodás a vadászatuk egyik sikeres kulcsa. Ezeket a csodás képeket az állatokról Baishakhi Mazumdar természetfotós készítette a kenyai Masai Marában.

  „Fotósként folytan egyedi felvételeket keresek a vadonban – mondta Baishakhi. – Megfigyeltem, hogy ezek a gepárdok mindig együtt vadásznak, és a zsákmányszerzés előtt egy kilátóhelyről fürkészik az elejtendő vadat. Amikor ezt a két gepárdot ülő helyzetben fotóztam, az alakjuk abból a szögből úgy tűnt, mintha egy gepárdot látnánk két fejjel. Elképesztő volt látni a köztük lévő összhangot.″

 • GettyImages-1243286133
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Az ifjú Sheldon 15 éves színésznője, Raegan Revord nemrégiben arról számolt be az Instagramján, hogy a sorozat legutóbbi epizódjában egy autós jelenetet nehezére esett leforgatni, mivel az autóbalesete óta még mindig szorongások gyötrik. Ahogy írta, édesanyjával éppen munkába tartottak, amikor egy ittasan vezető sofőrrel karamboloztak. Szerencséjükre egyikőjük sem sérült meg komolyabban.

  A színésznő szerint a baleset után hetekig pánikrohamai voltak, illetve poszttraumás stresszben szenvedett. Csak a segítőkész stábjának köszönheti, hogy túljutott rajta.

  A forgatásról készült képeket alább tekintheti meg:

 • Az erősen futurisztikus megjelenésű Romotow belseje egy gombnyomással 90 fokban elfordul, így egy további fedett életteret biztosít használójának. Az új-zélandi tervezésű és építésű lakókocsit először 2018-ban mutatták be a nagyközönségnek, a mögötte álló cég mostanra áll készen a gyártásra. A korszerű változatot több mint hét évig fejlesztették, a céljuk az volt, hogy elkerüljék a doboz kinézetű lakókocsit. A központi lakótér kifelé hajlik, ezzel egy tökéletes kiülős teraszt hoz létre. Kinyitva a kilenc méter hosszú otthon két személyre kényelmes lakóterületet biztosít. Íme:

 • Melissa McCarthy minden létező ruhát felvonultat a hamarosan bemutatásra kerülő filmjében, a Bernard és a dzsinnben. Az elmúlt hetekben New Yorkban az 52 éves színésznőt elképesztő élénk színekben látták a közelgő filmben játszott szerepéhez. Az egyik legvadabb megjelenésben McCarthy egy rózsaszín szőrmés kabátban, egymáshoz illő hatalmas türkizkék láncokban és turbánban látható. Egy másikban pedig egy neonszínű, építőmunkások által viselt kezeslábast viselt, amit ékköves fejvédővel párosított.

  A színésznőről készült mulatságos forgatási fotókat alább tekintheti meg: