Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Érdekes következtetésekre jutott a modell.

  GettyImages-1132036617
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Kendall Jenner szerint egy agyi vizsgálat kimutatta, hogy „100%-ban szorongó” –derült ki a modell és valóságshow-sztár beszélgetéséből a The Kardashians széria epizódjában. A széria előzetesében Jenner elmondta húgának, Khloe Kardashiannak, hogy az orvosa „letapogatta az agyát”, és azt mondta neki, olyan mintha „az agya lángban égne”. Jenner ezt úgy fordította le mintha kezelőorvosa azt mondaná, hogy „100%-ban szorongása van”. A modell továbbá szeretné, ha húga is elvégeztetné a vizsgálatot, különösen exének, Tristan Thompson félrelépési botránya miatt. 

  Szerintem nagyon tetszene neked. Igazából nagyon érdekel, hogy hogyan működik az agyad

  –mondta Jenner, hozzátéve, hogy szeretné látni, hogyan működik az összes testvére agya. A híresség már korábban is nyíltan beszélt a szorongásairól. Nemrégiben a Voguenak elmondta, hogy teázással, olvasással vagy naplóba írással is küzd ellene. 

  Az agyi szkennelés valóban segíthet a különböző állapotok diagnosztizálásában, Jenner esetében az Insider feltételezése szerint  az ellentmondásos sztárpszichiátertől, Dr. Daniel Amentől kapott diagnózist, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Justin Bieber, Bella Hadid, Meghan Trainor, valamint számos korábbi NFL-játékossal és ismert vállalkozóval.

  via (Insider)

 • Az idő múlásával máshogy látja a történteket.

  Nadine Caridi, Jordan Belfort - akit a mozikedvelők inkább A Wall Street farkasa néven ismerhetnek - volt felesége lerántotta a leplet arról, hogy a 2013-a film mennyire volt pontos a kapcsolatuk ábrázolásakor. A Leonardo Dicaprio főszereplésével készült filmet már kilenc éve vetítették, így ezen a fronton spoiler veszélye nem igazán fenyeget senkit, viszont úgy tűnik, hogy az igazság nem egészen úgy van, ahogy azt Martin Scorcese leforgatta, a „Hercegnő” becenévre hallgató karaktert ihlető exfeleség szerint.

  A Margot Robbie által a filmben Naomi Lapaglia néven alakított Caridi, a film által felölelt időszakban Jordan Belfort - akit maga DiCaprio alakít - felesége volt. A házasságuk ideje alatt Belfort olyan karriert futott be, amelyet a drogok, a nők és a fehérgalléros bűnözés határozott meg. Ez, mint azt tudjuk nem végződött jól számára, mivel végül több évet töltött börtönben.

  Szabadulása után azonban megírta a könyvet, amelyből a film készült, és hirtelen egyfajta kultikus hőssé vált,

  annak ellenére, hogy a film során nem a világ legegyenesebb brókerének tűnt. Mindenesetre a Belforttól való szakítása óta Caridi jelentősen továbblépett az életében, és képes lett elgondolkodni néhány olyan dolgon, amelyek a film konfliktusait képezték. TikTok csatornáján így nyilatkozott: 

  „El tudod képzelni, hogy az életedről, és a szerelmi életedről egy görög tragédiaként készül film? Nem vicces, de képzeld, ez történt velem. Mennyire volt pontos a film? Azt hiszem, ha Jordan lencséjén keresztül nézzük, akkor nagyon pontos volt. Ha az én szemszögemből nézzük, akkor pedig nem sok észszerűséget látok benne, mert a mi házasságunk valójában ilyen volt. Azonban terápiára jártam, terapeuta lettem, doktoráltam, és a kapcsolati traumák szakértőjévé váltam. És így képes vagyok megkülönböztetni az ő igazságát, az én igazságomat, és mindent, ami a kettő között van.”

  via (Ladbible)

 • Egy anyuka megtapasztalta a saját „hibáját a mátrixban”, miután a kamera kétszer is pontosan ugyanott kapta lencsevégre, viszont egy évtized különbséggel a róla készült felvételeken. Leanne Cartwrightnak még a férje küldte át a Google Maps képet, amelyen egy táskát szorongatva áll a kereszteződésben.

  Az egygyermekes anyuka kezdetben azt hitte, hogy párja valamilyen trükkel csak ugratja őt, de nem így történt.

  A 41 éves nő megdöbbent, amikor a férfi közölte vele, hogy kilenc évvel később pontosan ugyanazon a helyen, járdalapra pontosan tűnt fel egy majdnem ugyanolyan felvételen. Az első képen a nadrágos Leanne a Victoria Place sarkán lévő közlekedési kereszteződésnél áll, bal karjában egy bevásárlótáskával, a vállán pedig egy másik retiküllel. 

  Bizarr módon a második, 2018 augusztusában készült képen pontosan ugyanabban a helyzetben áll, és ugyanabban a stílusban tart két táskát, egyetlen különbség a ruhája. Az édesanya nemrégiben kiposztolta a „bolondos” képeket a Facebookra, ahol elmondása szerint időutazóhoz hasonlították az egy a milliárdhoz egybeeséses története miatt.

  via (DailyMail)

 • Összehozták a hírességek színe-javát, akik látványos ruhákban tették tiszteletüket a díjátadó gálán.

  George és Amal Clooney nagyszabású jótékonysági gálát rendezett csütörtök este New Yorkban, amelyre rengeteg sztárvendéget is meginvitáltak. A színész saját alapítványának első díjátadó estélyén tiszteletét tette többek között Julia Roberts, Drew Barrymore, Meryl Streep lányával és vejével, Mark Ronsonnal, Donatella Versace, Jodie Smith, Zoey Deutsch, Cindy Crawford és férje, Oscar Isaac, Gemma Chan, Phoebe Dynevor és Simone Ashley is. Mindannyian látványos és elegáns öltözetben érkeztek a rendezvényre, Clooney felesége, Amal pedig egy egészen különleges, rojtokkal és gyönyökkel díszített Versace ruhát választott, amelyben nem túlzás kijelenteni, minden szem rá szegeződött.