16:00, December 09.
Horvátország 0
Brazília 0
Education City Stadion Negyeddöntő
20:00, December 09.
Hollandia 0
Argentína 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hideget-meleget (de főleg hideget) kap a nyakába egy amerikai anyuka, miután megosztotta az interneten kiskutyája karácsonyi kinézetét. A törpe snaucert ugyanis gazdája a közelgő ünnepek alkalmából neonzöldre festette, torzóját pedig pulcsit imitálva pirosra, így idézve meg gyermekei kedvenc filmjének főszereplőjét, a Grincset.

  Bár Rizzo állatbarát festékkel lett átszínezve, ez sem állította meg a kommentelőket, hogy beleszálljanak a chicagói Ashley Spielmannbe.

  „Ez szerintem eléggé állatkínzásnak tűnik…”

  „Attól még, hogy van erre lehetőséged, nem biztos, hogy ezt meg is kellett volna tenned.”

  „Szegény, szerintem nagyon nem tetszhet neki.”

  „Úgy sajnálom, annyira szomorúnak néz ki” – érkeztek a kommentek Spielmann posztja alá, ám ő nem veszi a lelkére a negatív véleményeket, mint mondta, számított az ilyen jellegű visszajelzésekre is.

 • Margot Robbie az Öngyilkos osztag óta alakítja Joker immáron exkedvesét, a hasonlóan elmebajos Harley Quinnt, aki az utóbbi években népszerűbb már nem is lehetne.

  harley
  Fotó: Instagram

  Az eredetileg az 1992-es Batman: The Animated Seriesben bemutatott figura mostanra saját animációs sorozatot is kapott az HBO Maxon, amit ráadásul kifejezetten felnőtteknek készítenek, és immáron a harmadik évadánál jár.

  Ebben a sorozatban Harley maga mögött hagyja Jokert, és egy ponton összejön Gotham City másik híres gonosztevőjével, Méregcsókkal. Kettőjük románca egyébként nem új dolog, a képregényekben már évekkel ezelőtt megtörtént, azonban a színésznő nemrég arról beszélt, hogy ezt szeretné a moziba is bevinni.

  „Évek óta hajtok érte. El nem tudom mondani, mennyire nyomatom, hogy ez megtörténjen.”

  Egyelőre Méregcsók (Poison Ivy) még nem mutatkozott be élő szereplős változatban, de Uma Thurman egyszer már eljátszotta őt az 1997-es Batman és Robinban, igaz, arra senki sem akar emlékezni.

 • A 36 éves Paul Crawford decemberben nyakába vette az országot, hogy mindenféle háztartásba elhozza a szeretet ünnepét. ű

  Teszi ezt mindezt úgy, hogy elképesztő alkotásokat hagy maga után, kerüljön az fel ablakokra, kirakatokra, vagy épp egy láncfűrésszel kialakított jégszobor valakinek a kertjébe.

  A tehetséges művész személyes kéréseket is elfogad, és mostanra annyira népszerű lett, hogy már november 1-jétől megtelt a naptára. Paul szinte Anglia minden részéről kapott már felkérést, egy-egy munkáért pedig 70 fontot kér, de ez függ a méretektől is.

 • Előzetest kapott a Pale Blue Eye című film, amiben Christian Bale karaktere a West Point katonai akadémiára látogat, egy rejtélyes ügy miatt, ahol állítólag valaki felkötötte magát, de a dolgok ritkán azok, aminek látszanak.

  bale
  Fotó: YouTube

  Az 1830-ban játszódó filmben feltűnik majd a fiatal Edgar Allan Poe is, aki segíteni fogja Bale karakterét a nyomozásban, miközben valaki az örök élet titkát kutatja.

  Január 6-án érdemes lesz a Netflixre látogatni: