Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak az embereknek van ám melege, az angliai Swanseaben élő Pepper, a törpemalac is igyekszik átvészelni a hőséget, nem is akárhogyan.

  A malacka ugyanis imád napszemüvegben, piña coladat szürcsölni ezeken a tikkasztó napokon, miközben mindenki más dolgozik körülötte a farmon.

  Az élet szép.

 • Emberségből jelesre vizsgáztak a tinnyei rendőrök.

  Egy tinnyei kislány, Liza, nemrég eltörte a karját, édesanyja pedig azzal kereste fel a helyi hatóságokat, hogy különleges emberek aláírását gyűjtik a gipszre, illetve kerestek egy konkrét rendőrt is, akit hamarosan meg is találtak.

  Mint kiderült, a „kedves rendőr bácsi”, egy bizonyos Huber András főtörzsőrmester, aki meglátogatta a családot, ahol nem csak aláírta Liza gipszét, de még egy rendőrautót is rajzolt neki, a plusz ajándékról már nem is beszélve, amit a kislányak és öccsének vitt.

 • A DreamWorks jóvoltából érkezik a Kung Fu Panda következő fejezete, amiben visszatér mindenki kedvenc pandája.

  A Kung Fu Panda még 2008-ban lopta be magát a nézők szívébe, és a három mozifilmen kívül még egy sorozatot is kapott, ám a stúdió bejelentette, hogy nyolc évvel az előző epizód után, megkapjuk a Sárkányharcos negyedik kalandját is.

  Az animációsfilm 2024. március 8-án érkezik a mozikba.

 •   A 32 éves modell és színésznő, Julia Fox, nem sokat bízott a képzeletünkre, legutóbbi szerelése ugyanis meglehetősen merészre sikerült.

  Azonban az emberek tetszését nem igazán nyerte el az öltözetével, többek szerint tökéletes példa arra, hogy pénzel nem lehet ízlést venni.